Bulvár, celeb

2007.12.17. 10:49

Veszélyben a Golden Globe

<p>Nyilvánosságra hozták a 65. Golden Globe díj jelöltjeit. A január 13-án tartandó ünnepi díjátadó azonban nem lesz problémamentes. <dia width="850" height="630" alt="Grace klinika 2007.09.26."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Grace_klinika_2007_09_26_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Grace klinika 2007.09.26." /></a></dia></p>

A Grace klinika üdvöskéje szolidaritásból nem megy a díjkiosztóra.

Nyilvánosságra hozták a 65. Golden Globe díj jelöltjeit. A január 13-án tartandó ünnepi díjátadó azonban nem lesz problémamentes. A hetek óta sztrájkoló forgatókönyvírók előrebocsájtották, ők is ott lesznek az ünnepségen: a már jól ismert tábláikkal és jelszavaikkal emelik az est fényét.

Már folynak a találgatások, hogy a meghívott vendégek közül mennyien teszik ki magukat az attrocitásoknak azzal, hogy végigsétálnak a vörösszönyegen. A jelöltek közül az Emmy díjas Katherine Heigl (Grace Klinika) az elsők között jelentette be, hogy nem kíván részt venni az eseményen, ugyanis szolidaritást vállal a sztrájkoló írókkal.

Ezzel szemben Tina Fey író-színész semmi szín alatt nem hagyná ki első jelölésének gáláját, pedig íróként maga is sztrájkol.
Forrás: www.rtlklub.hu

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!