Bulvár, celeb

2007.12.06. 14:26

Kylie Minogue mindig képes megújulni

<p>Kylie Minogue nagyon jól van - és ennek mindenki szemtanúja lehetett Berlinben. <BR />Az ausztrál énekesnő ugyanis 150 újságíróval találkozott legújabb nagylemeze kapcsán. <dia width="850" height="630" alt="Kylie Minogue II."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Kylie_Minogue_II_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Kylie Minogue II." /></a></dia><BR /></p>

- Újra a stúdióban lenni olyan volt, mint egy nyaralás. Be kell valljam, egyszer sem gondolkodtam el azon, hogy ez a 10. albumom. Nekem ez egyszerűen a következő album volt – mondta az énekesnő.

Kylie Minogue 4 év után jelentkezett új albummal, amelynek címe: X, ami a római számozás szerint 10-est jelent. Bevallása szerint az a 3 hónap amíg a 13 új dalon dolgozott – Londonban, Los Angelesben, Stockholmban és Ibizán – olyan volt számára mint egy felüdülés.

- Augusztus fele jártunk és úgy tűnt az egész világ nyaralni ment, csak én gubbasztottam egy sötét londoni stúdióban. Úgyhogy bevetettem minden bájomat a kiadómnál, hogy rendezzünk be egy stúdiót egy Ibizai villában és belementek… de nem volt könnyű!

Kylie Minogue mögött nehéz évek állnak, hiszen 2005-ben mellrákot diagnosztizáltak nála, amiért félbe kellett szakítania a Showgirl turnéját is. Most a 2 Hearts, azaz Két szív című – immár listavezető – dallal tért vissza a popvilágba.

Az énekesnőt látva a klipben és a sajtótájékoztatón, túlzás nélkül állítható, hogy ismét kirobbanó formában van és arra a kérdésre, hogy mi szépségnek titka, szellemes választ adott: - A reflektorok bééébi, a reflektorok!

Az új album számai közül hétben Kylie Minogue szerzőként is közreműködik, így ezek a dalok valóban a szívéből szólnak.

- A Cosmicba a betegségem után beleírtam egy listát azokról a valós és lelki dolgokról, amiket meg akartam csinálni, és el akartam még érni.

Kylie Minogue dance-pop dívaként, szexi és provokatív videóival és jobbnál jobb dalaival évről évre egyre több rajongót szerez magának. Az életét most a színpadon folytatja, de a 39 éves énekesnő álmai között a családalapítás is szerepel.

Néhány napja szenzációként robbant a hír, miszerint az énekesnő újra turnéra indul 2008-ban és május 15-én most először Budapesten is fellép majd. Így végre a magyar rajongók élőben is láthatják Kylie-t, aki mindig képes a megújulásra.

 


Forrás: www.rtlklub.hu

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!