Bulvár, celeb

2007.12.07. 10:35

Eva Mendes a PETA kampányban

<p>A PETA állatvédő szervezet ismét egy meztelen hírességgel igyekszik felhívni a figyelmet tevékenységük fontosságára. Eva Medes pózol a legújabb kampányban. <dia width="850" height="630" alt="Eva Mendes 207. 12. 07."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Eva_Mendes_207__12__07_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Eva Mendes 207. 12. 07." /></a></dia></p>

Már eddig is számos híresség adta a testét a PETA kampányaihoz, a plakátokhoz és a videókhoz, hogy felhívják a figyelmet az állatkínzásra, illetve tiltakozzanak az állatok megölése ellen.

A legújabb követő Eva Mendes. A színésznő a bundák viselése ellen tiltakozik, meztelenül. A színésznőt a Randiguru című filmből ismerhetjük, ahol Will Smith oldalán tűnt fel.

Eva Mendes így nyilatkozott: "Szeretném, ha az emberek tudnák, hogy vannak más lehetőségek is. Szerintem egyáltalán nem menő megölni egy ártatlan állatot azért, hogy legyen mit felvenni. Sokkal menőbb minden élőlényt tisztelni”

A színésznő az első New York-i premierjén viselt egy valódi szőrme stólát. Élénken emlékszik arra az alkalomra, ugyanis annyira izgatott volt, hogy szinte oda se figyelt, mint adtak rá a stylistok.

Később a PETA állatvédő szervezettől kapott egy levelet, melyben megrótták a szőrme viseléséért. Ekkor megígérte a színésznő, hogy ezentúl jobban figyel, és azóta sem hord ilyesmit.

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!