Bulvár, celeb

2007.12.10. 08:02

Erzsébet királynő tipikus nő

<p>II. Erzsébet királynő asszisztense, Angela Kelly pletykált részleteket a bulvárlapoknak. Az angol királynő szívesen beszélget ruhákról, ékszerekről és sminkről. <dia width="850" height="630" alt="II. Erzsébet 2006.04.21."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/II__Erzs_bet_2006_04_21_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="II. Erzsébet 2006.04.21." /></a></dia></p>

II. Erzsébet királynő asszisztense elárulta, az uralkodó tipikus nő, aki szívesen beszél a divatról. "A királynő szereti az öltözködést, igazi szakértője az anyagoknak.” - mesélte Angela Kelly, aki 6 éve dolgozik a királynő oldalán.

Az 55 éves asszony a királyi család engedélyével adott interjút az egyik brit napilap vasárnapi kiadásának. Angela Kelly szerint II. Erzsébet királynőnek nagyon jó a humora, és rendkívül szórakoztató vele beszélgetni. Angela 1993-ban került a királyi családhoz, és az évek kemény munkája során léptették elő a királynő asszisztensévé.

"Ő és én remekül dolgozunk együtt, igazi csapat vagyunk”- mondta egy másik interjúban nemrégiben II. Erzsébet.

A családi ügyekről, személyes problémákról és a politikáról nem beszélget II. Erzsébet soha asszisztensével. De a királynő az összes alkalmazottját tisztelettel és barátsággal kezeli.

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!