Bulvár, celeb

2007.12.12. 15:14

Az Olsen ikrek a PETA új kiszemeltjei

<p>Az állatvédő szervezetnek két új „áldozata” van. Mary Kate és Ashley Olsen azonban nem az állatok érdekében kampányolnak. A PETA kampányol ellenük, és ruháik ellen. <dia width="850" height="630" alt="Olsen-ikrek 2007.06.15."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Olsen_ikrek_2007_06_15_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Olsen-ikrek 2007.06.15." /></a></dia></p>

A PETA egy új honlapot indított, melyen Mary-Kate és Ashley Olsen szőrmeviselése ellen tiltakoznak. Ugyanis szerintük csak a gyönyörű álatok és a csúnya emberek viselnek szőrmét.

Mary-Kate és Ashley Olsen azonban feláldozzák az álatokat a divat érdekében. Ebből lett elege a PETA-nak, és tiltakozó akcióba kezdtek.

Valószínűleg azt szeretnék elérni, hogy az ikrek ne viseljenek többet bundát, és a divatkollekciójuk tervezésénél is vegyék figyelembe, hogy ne kelljen állatokat megölni egy-egy ruháért.

A PETA gúnynevet is ragasztott az ikerpárra, szerintük ők „Hairy-Kate és Trasley Olsen.”

Az egyik amerikai magazin szerint az ikreknek szőrme helyett inkább azzal kellene törődniük, hogy magukra szedjenek egy kis húst, mert ijesztően soványak, a legutolsó dolog pedig a szőrme rajtuk, mert ez nem teszi őket szebbé, ha olyan vékonyak, mint a nádszál.

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!