Bulvár, celeb

2007.11.05. 07:24

Sheriff dühítette Ozzy Osbourne-t

<p>Kreatív volt a sheriff, mivel a büntetési összegeket egy Ozzy Osbourne koncerten hajtotta be. Ozzy Osbourne ezt elég rossz néven vette. <dia width="850" height="630" alt="Ozzy Osbourne 2007.06.03."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Ozzy_Osbourne__2007_06_03_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.gif" border="0" width="13" height="10" alt="Ozzy Osbourne 2007.06.03." /></a></dia></p>

Paul Laney sheriffnek elege lett azokból, akik nem fizetik be a büntetéseket. Így a múlt héten 500 keresett tartozót hívott meg egy Ozzy Osbourne koncertre.

Harmincan haraptak rá a csalira, gyanútlanul elmentek Ozzy koncertjére, ahol a szemfüles sheriff már várta és őrizetbe vette őket.

Ozzy Osborune azon idegesítette fel magát, hogy a sheriff megkérdezése nélkül használta az ő nevét és koncertjét a szokatlan akcióhoz. Ezzel szerinte rossz fényben tűnteti fel őt rajongói előtt. Ozzy Osbourne kártérítést követel a hatóságoktól az esetért.

A sheriff nem kér elnézést, szerinte csak kreatív volt, és így eredményes is. És ezúton is szeretné közölni a nyilvánossággal, hogy a többi 3000 tartozónak is van félnivalója, mert mindent megtesz azért, hogy őket is elfogja.

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!