Bulvár, celeb

2007.11.03. 13:57

Paris Hilton berontott a szexshopba

<p>Paris Hilton őrjöngve rontott be a szexshopba, mikor meglátta, hogy a bolt kirakatában az ő plakátjával csábítják a vásárlókat. <dia width="850" height="630" alt="Paris Hilton kisasszony"><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Paris_Hilton_kisasszony/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.gif" border="0" width="13" height="10" alt="Paris Hilton kisasszony" /></a></dia></p>

Paris Hilton épp sétálgatott, amikor hirtelen önmagával találkozott szembe. Természetesen nem belőle van kettő, csak egy plakátról mosolygott vissza önmagára.

Ezzel még nem is lett volna semmilyen problémája, azonban a plakát egy szexshop kirakatában volt. Paris Hilton amatőr szexvideóját szerette volna reklámozni a tulajdonos.

Paris Hilton nagyon felháborodott, és berontott az üzletbe. "Mit képzelnek, hogy az én képemmel csinálnak reklámot a boltjuknak” – üvöltött az alkalmazottal. Rögtön felhívta az ügyvédjét, és bepanaszolta a boltot. Majd hatalmas pert helyezett kilátásba, ha nem veszik be azonnal a kirakatból a képét.

Az alkalmazott nem akart vitát, így rögtön intézkedett, és a kérdéses képet eltávolította a kirakatból.
Paris Hilton pár éve forgatta az amatőr szexfilmet az akkori barátjával, Rick Solomonnal.

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!