Bulvár, celeb

2007.11.12. 07:39

Neverland a Pitt-Jolie páré lesz?

<p>A pletykák szerint Angelina Jolie és Brad Pitt érdeklődnek Michael Jackson birtoka, Neverland iránt. <dia width="850" height="630" alt="Brad Pitt és Angelina Jolie 2006.07.03."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Brad_Pitt__s_Angelina_Jolie_2006_07_03_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.gif" border="0" width="13" height="10" alt="Brad Pitt és Angelina Jolie 2006.07.03." /></a></dia></p>

Pár héttel ezelőtt jelentek meg az első hírek arról, hogy Michael Jackson arra kényszerülhet, hogy eladja híres-hírhedt birtokát, Neverlandet. Most megjelentek az első híres érdeklődők.

Angelina Jolie és Brad Pitt szemmel tartják, mi történik Neverlanddel, figyelik a legújabb híreket. Állítólag már ajánlatot is tettek a birtokra.

A Brad Pitt - Angelina Jolie pár ideálisnak találja a birtokot, hogy ott neveljék fel gyerekeiket. A saját állatkert és vidámpark, valamint a biztonsági rendszer teljes mértékben megfelel az igényeiknek.

Barátaik kíváncsian várják, hogy Brad Pitt és Angelina Jolie és a gyerekek vajon tényleg beköltöznek-e?

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!