Bulvár, celeb

2007.11.26. 11:32

Hulk Hogan 20 év után válik

<p>Ami még áprilisban csak pletyka volt, mára biztossá vált. Hulk Hogan házzassága véget ért, felesége beadta a válópert.</p>

Hulk Hogan és felesége, Linda 1983-ban házasodtak össze. A pankrátorként elhíresült Terry Bolleát Hull Hogan néven ismeri a világ.

A pár korábban az MTV számára készített valóságshowt a mindennapi életükről, már ott is sokat vitáztak, házassági tanácsadóhoz jártak.

Most is úgy tűnik, Hulk Hogan és felesége hetek óta nem beszélhettek, mert Hulk egy interjú közben, az egyik újságírótól tudta meg, hogy felesége már be is adta a bíróságra a váláshoz szükséges papírokat.

Az újságíró Hulkot a küszöbön álló válásról kérdezte, amire Hulk annyit válaszolt: "Milyen válásra gondol?”

Az újságíró elmondta, hogy már napokkal ezelőtt megtudta, hogy a papírok megérkeztek a bíróságra. Hulk ennyit válaszolt: "Ez esetben köszönöm, hogy engem is tájékoztatott erről. Hálás köszönet ezért a nagyszerű információért.”

Később azt nyilatkozta Hulk, hogy teljesen sokkolta ez a tény, mert a kérdésig fogalma sem volt róla, mit tett felesége.

Az okok ismeretlenek, senki sem tudja, miért lett elege Hulk Hogan feleségének.

Sokan arra tippelnek, hogy az asszony Hulkot hibáztatja fiuk, Nick autóbalesete miatt, valamint azért, mert a lányuk el szeretne költözni.

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!