BOON TopAds

2010.10.22. 09:39

Kupon napok

<p>A vásárlók több mint 80%-a élt a lehetőséggel és vásárolt.</p>

Az M3 Outlet Centerben 2010. október 8-10-ig három napos, óriási sikerű kuponakciót tartottak. A vásárlók a kuponok felmutatásával a világmárkákból széles áruválasztékot kínáló üzletekben húsztól-nyolcvan százalék kedvezménnyel vásárolhattak. Kicsik és nagyok tetőtől talpig felöltözhettek kedvenc márkáikból a legkedvezőbb áron. A vásárlók több mint 80%-a élt a lehetőséggel és vásárolt.  Ráadásul nem csupán a vásárlás helyszíne volt a bevásárlóközpont. Péntektől vasárnapig játszóház várta a gyermekeket, nekik szórakozást nyújtva, szüleik számára pedig kényelmesebbé téve a vásárlást. A center teljes egészében akadálymentesített, így mozgássérültek is problémamantesen látogathatják. A bevásárló központokkal ellentétben, az M3 Outlet Centerben a kutyával érkező látogatók és négylábú barátaik is szívesen látott vendégek.
          
Nyereményjáték a Facebook-on
 
Új nyereményjáték indult a Facebookon. Ha bejelölik az M3 Outlet Centert, tízezer forint értékű vásárlási utalványt nyerhetnek! Hetente sorsolnak, érdemes időben lépni, mert a játék október 31-én véget ér!
 Az M3 Outlet Centerben neves márkák termékei találhatóak meg az eredeti áraknál legalább 30%-kedvezménnyel, de szezonvégi kiárusításkor akár 70-90%-kal is olcsóbban, mint az eredeti ár volt, így kiárusítási időszakokban is érdemes felkeresni a Centert.
 
Az outlet centerek az egész világon hasonló rendszerben működnek. A gyártók és kereskedők itt értékesítik korábbi szezonokból megmaradt termékeiket, vagy a kereskedők által át nem vett rendeléseket, illetve gyártási többleteiket.  Az outlet centerekben megvásárolt árukra ugyanúgy vonatkoznak a kötelező jótállás feltételei, mint bármilyen teljes áron megvásárolt termékre.
 
További információk találhatóak napra kész ajánlatokkal a center honlapján- www.m3outlet.hu – ahol lehetőség van a hírlevélre is regisztrálni, így első kézből szerezhetnek tudomást az üzletek aktuális akcióiról.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!