BOON Sziréna

2018.02.02. 13:33

Súlyos baleset a Harsányi úton

Miskolc - Személyi sérüléssel végződött az a közlekedési baleset, ami pénteken történt a Harsányi úton Miskolc és a bükkaranyosi elágazás között.

Miskolc - Személyi sérüléssel végződött az a közlekedési baleset, ami pénteken történt a Harsányi úton Miskolc és a bükkaranyosi elágazás között.

A helyszínen szerzett elsődleges információink szerint egy Ford Focus haladt Harsány felé, amikor a mögötte közlekedő Nissan vezetője előzésre szánta el magát. Bele is fogott a manőverbe, de a nyálkás, nedves úton megcsúszott és egy szemből érkező Volkswagen Transporterrel ütközött frontálisan. A Nissan és a Volkswagen az út mindkét oldalán az árokban landolt. Ezek után a Ford Focus belekoccant a Nissanba.

Úgy tudjuk, hogy a Nissanban egy család utazott, egy férfi, egy nő és egy kisbaba, mindhárman megsérültek. Elsődleges információk szerint az autót vezető férfi lábtörést szenvedett, a pici gyermek koponyasérülést, a hölgy pedig agyrázkódással került kórházba.

A Volkswagenben öten utaztak, egy személy sérült meg könnyebben. Minden sérültet Miskolcra szállítottak, a kisbabát a GYEK-be, a többieket pedig a baleset sebészetre.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes útzárat rendelt el a rendőrség, a közlekedőket kerülőútra terelték.

A Nissan totálkárosra tört, de a másik két autóban is jelentős az anyagi kár.

A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!