BOON Sziréna

2017.07.12. 10:08

Súlyos sérülés lett az előzés vége a 3-as főúton

Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. július 11-én egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. július 11-én egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

Aszaló felől Szikszó irányába közlekedett egy férfi a 3-as számú főúton 2017. július 11-én 6 óra 20 perckor Opel típusú személygépjárművével. A sofőr egy előtte közlekedő nyerges vontató előzésébe kezdett, azonban nem győződött meg, hogy a szembejövő sáv oly távolságban szabad, hogy a manővert be tudja fejezni. Így vészfékezést követően a vizes úttesten megcsúszott és összeütközött a vele szemben szabályosan közlekedő Seat típusú személygépjárművel. A balesetben az egyik utasnak súlyos sérülése keletkezett.

Miskolcon, a Csabavezér utcán közlekedett 2017. július 11-én 6 óra 37 perckor egy segédmotorkerékpárral egy férfi. A sofőr haladása során járműve sebességét nem a nedves útviszonyoknak megfelelően választotta meg és egy fékezés után megcsúszott és járművével eldőlt. A baleset következtében a motort vezető férfinak könnyű sérülése keletkezett.

Ózdon, 2017. július 11-én 10 óra 8 perckor egy helyi asszony egy elektromos kerékpárral közlekedett. A nő sávváltása során nem biztosított elhaladási elsőbbséget és egy mellette elhaladó járműszerelvény középső részének ütközve az úttesten elesett. A balesetben az elektromos kerékpárral közlekedő hölgynek könnyű sérülése keletkezett.

Mezőkövesden közlekedett 2017. július 11-én 19 óra 40 perckor egy férfi segédmotorkerékpárjával. A sofőr nem tartott megfelelő követési távolságot az előtte forgalmi okból lassító személygépjármű mögött, az ütközés elkerülése érdekében vészfékezett, majd felborult. A motort kormányzó férfinak a baleset következtében könnyű sérülése keletkezett.

A fenti eseteken túlmenően anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset tizenegy esetben jutott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tudomására.

A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, gépjárművük sebességét a mindenkori időjárási viszonyoknak megfelelően válasszák meg. Vigyázzunk egymásra, hiszen mindenkit hazavárnak!

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!