BOON Sziréna

2016.04.27. 18:45

Többször mellkason szúrta meglepett áldozatát - Ítélet várható a macsétás támadó ellen

Miskolc - Csütörtökön délelőtt várhatóan ítéletet hirdet a Miskolci Törvényszék büntetőtanácsa az emberölés bűntettének kísérlete miatt B. J. ellen folyamatban lévő ügyben.

Miskolc - Csütörtökön délelőtt várhatóan ítéletet hirdet a Miskolci Törvényszék büntetőtanácsa az emberölés bűntettének kísérlete miatt B. J. ellen folyamatban lévő ügyben.

A vádirat szerint a férfi 2015. januárjában Miskolcon bemászott korábbi ismerőse avasaljai családi házának udvarára, hogy tőle pénzt, illetve egyéb értékeket szerezzen.

Megrémültek tőle

A vádlott felmászott a ház tetejére, majd közvetlenül a bejárat elé ugrott, ahol szembetalálta magát a sértettel. Ekkor a vádlott a ruházatából elővett késsel, szó nélkül több ízben mellkason szúrta, belökte a szobába, melynek következtében a sértett összeesett. A vádlott a házban kutatni kezdett, ahonnan néhány doboz cigarettát, öngyújtót, készpénzt és egy mobiltelefont vett magához. Amikor a sértett magához tért, kiment a konyhába, a vádlott ezt észlelve további két alkalommal megszúrta, majd a helyszínről távozott. A sértett a helyszínen meghalt.

A férfi ezután néhány nappal megjelent korábbi főbérlője néhány száz méterre lévő lakásában és kérte, hogy adjanak neki szállást. Mivel az idős házaspár a kérésre nemet mondott, a vádlott a lakásból távozott, majd magához vett egy 33 centiméter pengehosszúságú macséta jellegű fegyvert, visszament a sértettek házába, és szó nélkül rájuk támadt, súlyos sérüléseket okozott a két idő embernek.

- Szaniszló Bálint -


Miskolc - Két bűncselekmény miatt is elítélhetik a miskolci macsétás támadót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!