BOON Sziréna

2010.04.13. 14:06

TOP 100-ast fogtak Miskolcon - a fél ország kereste

<p>Miskolc - A rendőrség TOP 100-as körözési listáján szereplő férfit fogtak el hétfőn a rendőrök Miskolcon. A 26 éves férfi ellen összesen 31 körözés volt érvényben a legkülönbözőbb ügyek miatt. A férfi hétfő délutánig a 100-as körözési lista 32. helyén szerepelt.</p>

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei rendőr-főkapitányság keddi tájékoztatása szerint egy közúti ellenőrzésen akadt fenn a férfi, Miskolcon. A kocsiban hárman ültek, egyikük útlevéllel igazolta magát. A benne lévő fénykép azonban nem hasonlított rá, ráadásul a kocsiban ülő másik két ember nem is az útlevélben szereplő keresztnéven szólította társát.

Az adatokat azonnal ellenőrizték és ennek eredményeképp elfogták a férfit. Ellene ugyanis 31 körözés volt érvényben, ezek közül 29 elfogatóparancs volt. A magyar hatóságok által kibocsátott körözések mellett európai és nemzetközi elfogatóparancsok is érvényben voltak ellene.

A számláján csalás, magán- és közokirat hamisítás, sikkasztás, gazdasági adatszolgáltatás elmulasztása, hamis vád és hamis tanúzás bűncselekmények megalapozott gyanúja szerepelnek. Ezen felül különböző pénzbüntetéseket sem fizetett be, így ezek szabadságvesztésre változtatása miatt is keresték.


A fél ország körözte – Miskolcon elfogták

boon | 2010.04.13 16:11

Miskolc - Kis túlzással a fél ország keresett egy poroszlói férfit, míg Miskolcon a rendőrök elfogták. A többszörösen büntetett előéletű férfi az országos "TOP 100-as" lista előkelő, 32. helyét tudhatta magáénak – a tegnapi napig.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!