BOON Sziréna

2010.04.01. 23:05

Útlezárás Miskolcon: behajtás kizárólag elektromobillal!

<p>Miskolc - Tervezett rendőri razziát tartottak csütörtökön délelőtt két órán keresztül Miskolc egyik körforgalmánál.</p>

Ma délelőtt 10 óra és dél között a Görgey utcát megszállják a rendőrök. A Corvin, Szemere Bertalan és a Papszer felől érkező autósokat a körforgalom Görgey utcai kijáratánál (illetve a Szemere-Görgey utcák találkozásánál) ugyanis a megszokott közlekedési rendtől eltérően „Behajtani tilos” tábla figyelmezteti a részleges „útlezárásra”.

Behajtani kizárólag elektromobillal lehet – hívja fel a kiegészítő tábla a gépjárművezetők figyelmét. A benzin-, dízel- avagy gázüzemű autókkal közlekedők bizton számíthatnak arra, hogy megállítják a rendőrei, s kérdőre vonják, miért hajtott be a tiltó tábla ellenére. A szabálysértők a zéró tolerancia szellemében nem kerülhetik el a felelősségre vonást. Kérjük, ne rutinból vezessenek, figyeljenek a megváltozott forgalmi rendre!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!