BOON Sziréna

2010.03.08. 07:59

"Felszippantották" a szippantós kocsit Arlón

<p>Arló - Egy arlói telephelyről elloptak egy szippantós autót, hogy mit kezdenek a zsákmánnyal az elkövetők még nem tudni.</p>

A napokban, a reggeli órákban az arlói telephelyre érkező munkások fedezték fel, hogy lábakelt egy emésztők kiszippantásánál használt kocsinak.

A gépjárműlopással kapcsolatban az Ózdi Rendőrkapitányság Borsodnádasdi Rendőrőrse lopás miatt indított büntetőeljárást egyelőre ismeretlen tettes ellen. A bűncselekménnyel okozott kár meghaladja az egy millió forintot.

Az Ózdi Rendőrkapitányság kéri a lakosság segítségét: amennyiben például gyanús körülmények között tárolt (letakart, elhagyatott) úgynevezett szippantós autóról tudnak, vagy látnak értesítsék a rendőrséget az ingyenes hívható 112-es, 107-es, illetve a 06/48-442-002-es vagy a 06-48/ 570-070-es telefonszámok valamelyikén. Az IFA típusú jármű vezetőfülkéje zöld, tartálya pedig szürke színű.

MRFK Kommunikációs Iroda

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!