boon-sportoldal

2012.03.21. 07:45

MVSC: A harmadikon várják a második győzelmet

Szerdán este harmadszor is összeméri tudását az Albrecht-MVSC-MISI és az Aluprof TF-Budapest VT.

Szerdán este harmadszor is összeméri tudását az Albrecht-MVSC-MISI és az Aluprof TF-Budapest VT.Az együttesek az 5-8. helyért küzdenek az NB I-es női röplabda bajnokságban. Az első találkozót szombaton este a fővárosiak vendégként nyerték, a zöld-fehérek pedig hétfőn este Budapesten vágtak vissza. A mai összecsapást a Kubikban 17 órától tekinthetik meg a sportág kedvelői.

Remek csapatmunka

– Annak örülök, hogy csapatom szerkezetileg összeállt és nagy akarással hozta a második meccset az elsőt követő kisiklás után – mondta Toma Sándor, az Albrecht-Miskolci VSC-MISI vezetőedzője. – Fizikálisan jobb állapotban voltunk, mint az ellenfelünk, jobban is koncentráltunk, mint a fővárosiak és a kulcspillanatokban mindig akadt olyan játékosunk, aki hozzá tudott valami pluszt tenni teljesítményünkhöz. A győzelem remek csapatmunka volt, viszont a főiskolásokat nem szabad leírnunk, nagyon oda kell figyelnünk a játékukra. Azt várom, hogy a hétfőihez hasonló stabil és határozott teljesítményt nyújtunk, s ha így lesz, diadalmaskodni fogunk.

A tréner ezután arról beszélt, hogy nem hiszi, hogy „lányai” felelőtlenek lesznek, ráadásul pedig azzal érvelt, hogy a TF idősebbjei az egymás utáni terhelést nehezebben tudják kipihenni.

– Persze náluk is vannak tehetséges fiatalok, akikre figyelnünk kell – szögezte le Toma Sándor. – Mi a saját játékunkat akarjuk előadni a mezőnyben, a széleken viszont fel kell javulnunk. Szerencsére már többen is túljutottak a holtponton, ez tartást adhat nekünk, ebből meríthetünk szerdán. Ezt a csatát mindenképpen meg kell nyernünk!

ÉM-KT

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!