boon-sportoldal

2011.12.14. 16:30

„Tortúra”, 5próbás pontokért is

Miskolc - Az idei „Tortúra” nevet viselő teljesítmény túrát december 17-én, szombaton rendezi meg az Észak-magyarországi Outdoor Club (EMOC) és az Egri Testedző Club (ETC).

Miskolc - Az idei „Tortúra” nevet viselő teljesítmény túrát december 17-én, szombaton rendezi meg az Észak-magyarországi Outdoor Club (EMOC) és az Egri Testedző Club (ETC).Az esemény pontgyűjtő helyszíne az „EDF DÉMÁSZ Ötpróba London 2012" elnevezésű országos szabadidősport rendezvénysorozatnak. A 12 km-es távot teljesítők 2, a Bánkúton befejeződő 35 és az Egerben véget érő 65 km-es távon indulók 4 pontot igazoltathatnak le. Mindezt megtehetik a sportemberek a 12 km bükkszentkereszti céljánál is, amely egyben a többi táv ellenőrzőpontja. Éppen ezért a próbakönyvet senki ne adja le a rajtnál, hanem  mindenki vigye magával a túrára, mert Egerben nem tudják igazolni a teljesítést!

Nevezni a Miskolctapolcai Győri Úti Általános Iskolában kijelölt versenyközpontban lehet. A Tortúra 65-re jelentkezőknek 1000, a Tortúra 35 résztvevőinek 500, míg a Tortúra 12 indulóinak 200 forintot kell befizetniük a helyszínen. Rajt ugyanitt 6-9 óra között folyamatosan.

Bővebb információt a http://emoc.hu/tortura-kiiras.php linken lehet olvasni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!