boon-sportoldal

2011.10.11. 15:27

Diósgyőri Várfürdő SC: Elkezdték a szezont

Gyöngyösön szerepelt szombaton, a férfi vízilabda ob II 1. fordulójában (C csoport) a Diósgyőri Várfürdő SC együttese.

Gyöngyösön szerepelt szombaton, a férfi vízilabda ob II 1. fordulójában (C csoport) a Diósgyőri Várfürdő SC együttese. Az eredményeik:

Diósgyőri Várfürdő SC – Gyöngyösi Alligátorok VC 20-5 (10-1, 2-3, 2-1, 6-0)

DVSC: dr. Dobai – Németh G. (3), Török (1), dr. Németh (4), Kisely I. (2), Kisely T. (6), Pálinkás (2). Csere: Cretiu (k), Papp T. (1), Csorba (-), Kovács G. (1), Kőrössy (-), Hojnyák (-). Edző: Varga János, Hatvani János.

DEAC Fujitsu – Diósgyőri Várfürdő SC 16-9 (4-2, 3-3, 5-2, 4-2)

DVSC: Cretiu – Németh G. (2), Török (3), dr. Németh (1), Kisely I. (-), Kisely T. (3), Pálinkás (-). Csere: dr. Dobai (k), Papp T. (-), Csorba (-), Kovács G. (-), Kőrössy (-), Hojnyák (-). Edző: Varga János, Hatvani János.

Hatvani János: – Örülök, hogy egy évi szünet után, az önkormányzat támogatásának köszönhetően, ismét el tudtunk indulni az ob II-ben. Az első mérkőzésen még nagyobb arányú is lehetett volna a sikerünk, de igyekeztünk a cserejátékosoknak is több lehetőséget adni. A második meccsen a hat ob I-es, többségében légiós pólóssal felálló Debrecennel egyenrangú partnerek voltunk mezőnyben. Az emberelőnyös helyzeteinket az összeszokottság hiánya miatt azonban nem tudtuk megfelelően kihasználni, és a DEAC öt méteren kívülről nagyon jól lőtt.

A következő fordulót Nyíregyházán rendezik november 19-én.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!