boon-sportoldal

2011.09.22. 14:25

Partvonal: Értékelés után

<em>Kérték a diósgyőri vezetők, hát közöltük, változtatás nélkül azt az összeállítást is, amelyet szerdán sajtótájékoztató keretében ismertettek. Sok minden fel van sorolva ebben az összegzésben, de engedtessék meg, hogy néhány apróságot észrevételezzek ezzel kapcsolatban</em>. <strong>Berecz Csaba jegyzete.</strong>

Kérték a diósgyőri vezetők, hát közöltük, változtatás nélkül azt az összeállítást is, amelyet szerdán sajtótájékoztató keretében ismertettek. Sok minden fel van sorolva ebben az összegzésben, de engedtessék meg, hogy néhány apróságot észrevételezzek ezzel kapcsolatban. Berecz Csaba jegyzete. Tudomásom szerint nem az Arago vette át többségi tulajdonosként egy éve a DFC Kft. többségi tulajdonrészét, hanem a Borsodsport Invest Kft., és ekkor a DVTK-nak nem volt 8 pontos hátránya senkivel szemben, lévén az 5. forduló után a listavezető 10 pontos Nyíregyháza (amelyik egy meccsel kevesebbet játszott akkor) mögött, 7 ponttal a 7. helyen állt. Tovább megyek, nem egyedül konszolidálták a klubot (az önkormányzat is bele tett néhány tízmilliót), és nem igazán tudom, hogy kire gondoltak, amikor azt írták, hogy helyi kötődésű szakembereket vontak be a klub vezetőségébe. A megnevezett komoly támogatóknak a klubhoz fűződő kapcsolatát is inkább csak jelképesnek nevezném, az anyagi szerepvállalásuk tükrében, de a jegyárak túlnyomó többségének NB II-es szinten tartását sem értem.

De, hogy ne csak az árnyékot ,,vetítsem”, hadd jegyezzem meg: egyvalamiről elfeledkeztek a felsorolásban. Amikor egy éve átvették a boltot, az első hazai bajnokin 1000 néző volt kint, és utána még az is előfordult, hogy háromjegyű számmal lehetett kifejezni a látogatottságot a stadionban. Ezzel szemben manapság Diósgyőr a leglátogatottabb stadion Magyarországon és szerintem ez a legnagyobb eredmény. Itt is beigazolódott, ha van csapat, ha vannak sportszakmai sikerek, akkor jönnek a szurkolók. A csapathoz, a jó focihoz pedig nem kell más, csak ami a háborúhoz. Pénz, pénz, pénz. Úgyhogy hadd mondjak egy köszönetet annak, aki tudomásom szerint vigyázó szemeit napi szinten a DVTK-n tartja, aki nem más, mint, aki a pénzt adja. Ő Leisztinger Tamás, az ország negyedik leggazdagabb embere. Nélküle nem tartanánk itt, aligha lenne bármit is felsorolni a pluszos oldalon...


Egy éve “szállt be” a diósgyőri labdarúgásba Leisztinger Tamás és “csapata”.

Diósgyőr – A DVTK labdarúgócsapatának vezetősége évértékelő sajtótájékoztatót tartott az új tulajdonosi kör szerepvállalásáról, az elmúlt időszakban elért erdményekről és a jövőbeni tervekről. Az eseményen Dudás Hunor, a Diósgyőr FC. KFT. ügyvezető igazgatója, Szentes Lázár, a DVTK szakmai igazgatója, Borbély Péter, a DVTK utánpótlás szakágvezetője, valamint Furmann Géza, a klub utánpótlásért felelős szervezési vezetője vett részt.

 A DVTK labdarúgócsapatának vezetősége évértékelő sajtótájékoztatót tartott az új tulajdonosi kör szerepvállalásáról, az elmúlt időszakban elért eredményekről és a jövőbeni tervekről.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!