boon-sportoldal

2011.09.10. 20:53

Kis Károly: A Diósgyőr egy masszív csapat

Kis Károly, az MVM-Paks vezetőedzője jó csapatnak tartja a DVTK-t, de a vasárnapi mérkőzésen győzelmet a vár a Diósgyőr ellen.

Kis Károly, az MVM-Paks vezetőedzője jó csapatnak tartja a DVTK-t, de a vasárnapi mérkőzésen győzelmet a vár a Diósgyőr ellen.- A Diósgyőr egy nagyon jó csapat, sok jó külföldit igazoltak. Olyan szintű játékosok érkeztek, ami előre vetíti, hogy a DVTK idén egy igen masszív csapat lesz, sőt már most is az. Ettől függetlenül, nekünk hazai pályán a három pontot be kell gyűjtenünk. Bízom benne, hogy ez a szurkolóink segítségével sikerülni is fog.

Számunkra ezzel a szünettel, lezárult egy szakasz, véget ért egy nagy sorozat, ami szép sikereket hozott. Ezen már túl kell lépnünk, jönnek az új feladatok. Mostantól egy újabb időszámítás kezdődik. Meg kell próbálunk feljebb lépni a tabellán. Már mindenki ezzel foglalkozik, mindenki erről beszél az öltözőben, ami azt jelenti, hogy csak erre koncentrálunk - nyilatkozta Kis Károly, a paksiak trénere az MVM-Paks hivatalos honlapjának.


Az MVM-Paks várható összeállítása:

Várható kezdők: 

Csernyánszki Norbert – Heffler Tibor, Éger László, Gévay Zsolt, Csehi Tamás – Sipeki István, Szatmári Lóránd, Böde Dániel, Vayer Gábor – Kiss Tamás, Heffler Norbert

Várható cserék:

Kiss Máté – Báló Tamás, Fiola Attila, Hrepka Ádám, Magasföldi József, Montvai Tibor, Sifter Tamás


Pakson vendégszerepel vasárnap 16 órától a Diósgyőri VTK a labdarúgó NB I-ben. A mérkőzésről élő tudósítást adunk!

A labdarúgó NB I 8. fordulójában az MVM Paks otthonában lép pályára a Diósgyőri VTK vasárnap 16 órától. Ön szerint mi lesz a mérkőzés végeredménye?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!