boon-sportoldal

2011.09.24. 22:54

DVTK - Győr: Teltház várható

Közel 4 ezer belépő kelt el szombat estig a vasárnap 18 órakor kezdődő Diósgyőri VTK - Győri ETO FC bajnoki mérkőzésre. A mérkőzésről élőben tudósítunk!

Közel 4 ezer belépő kelt el szombat estig a vasárnap 18 órakor kezdődő Diósgyőri VTK - Győri ETO FC bajnoki mérkőzésre. A mérkőzésről élőben tudósítunk!A szombat esti zárásig 3700 belépőjegy kelt el elővételben - adta hírül a DVTK hivatalos honlapja.

A tribünre és a napos oldalra körülbelül 200-200 belépőjegy vár még gazdára, az állóhelyekre pedig 6000 db biléta.

Vasárnap 9 órakor nyit a tribün melletti pénztár a Diósgyőri Stadionnál, majd két órával a mérkőzés előtt az összes többi.



A Győr ellen úgy szeretne védeni, hogy elgondolkodtassa a DVTK szakvezetését.

A Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapata a bajnokság 10. fordulójában, vasárnap 18 órától Győri ETO FC együttesét fogadja. A mérkőzésről élőben tudósítunk!

 Ismét hazai pályán szerepel a DVTK, ezúttal a második helyezett Győri ETO FC látogat az Andrássy útra vasárnap. Ön szerint mi lesz a mérkőzés végeredménye?

A DVTK szurkolóinak ismét lesz lehetőségük egy jótékony akcióban részt venni. A vasárnapi DVTK – Győr bajnoki mérkőzésen egy 8 és fél éves kislány gyógykezelését támogathatják.


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!