boon-sportoldal

2011.07.31. 18:09

JetSki verseny az ónodi tavon

Ónod - Szombaton és vasárnap egyaránt dübörögtek a motorok az ónodon tartott nemzetközi JetSki versenyen.

Ónod - Szombaton és vasárnap egyaránt dübörögtek a motorok az ónodon tartott nemzetközi JetSki versenyen.

Nagy érdeklődés övezte a jet-ski országos bajnokság harmadik fordulóját. A korábbi futamoknak Dunaharaszti és Győr adott otthont, az elmúlt hét végén pedig a Miskolchoz közeli Ónod volt a soros.

„Évek óta járunk ide és mindig nagyszerűen érezzük magunkat Ónodon – mondta Molnár Edina, a műfaj országos szövetségének főtitkára. – A helyi tó adottságai nagyszerűek és a helyszínben most sem csalódtunk.”

Tizenöt kategóriában

A kétnapos esemény keretében szombaton három amatőr és három profi kategóriában hirdettek eredményt, míg a többi számot vasárnap tartották. Ötvenen adtak számot tudásukról, ez a szervezők szerint átlagos mezőny volt.

„Természetesen jobban szeretjük a kellemes időt, mint a szeles, esős klímát – folytatta a főtitkár. – Persze az utóbbi sem zavar minket, hiszen a motorosok úgyis vizesek, az érdeklődők számára azonban egyáltalán nem mindegy, hogy áznak-fáznak, vagy napsütésben csodálják meg a produkciókat.”

Videó: Nagy esés

ÉM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!