boon-sportoldal

2011.07.12. 10:33

Ismét taroltak a miskolci erősek

Miskolc - Újabb értékes éremkollekcióval gyarapodott a Miskolci VSC fekvenyomóinak gyűjteménye, a borsodi erős emberek ezúttal Prágában remekeltek.

Miskolc - Újabb értékes éremkollekcióval gyarapodott a Miskolci VSC fekvenyomóinak gyűjteménye, a borsodi erős emberek ezúttal Prágában remekeltek.A cseh fővárosban a WPC profi szervezet Európa-bajnokságát rendezték meg. Az MVSC sportolói közül az ifjúsági kategóriában Mészáros Dávid 230 kilós teljesítménnyel, új Európa-rekorddal nyert, ami a korosztálya abszolút második helyét is jelentette számára. A juniorok között Oláh Ákos 255 kilóval aranyérmet szerzett és az abszolútban is az élen végzett. Stranszki Norbert (RAW, open kategória, 125 kg) 235 kilóval diadalmaskodott és a sokszoros Európa- és világbajnok Mészáros László (RAW, open kategória, 140 kg) sem adta alább, hiszen 290 kilóval lett első, az abszolút elsőséget is begyűjtve.

- PA -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!