boon-sportoldal

2010.12.15. 14:56

Mindkét kapuban a legjobbat akarja nyújtani

<p>Beszélgetés Nagy Tündével, a Miskolci Szabadidőközpont-Vénusz NB I-es női futsal csapatának hétvégén bemutatkozott játékosával.</p>

Az őszi szezon utolsó bajnoki mérkőzésén léptél pályára, fontos mérkőzésen mutatkoztál be. Hogyan láttad  a mérkőzést?
Szoros volt, az ellenfél és mi is győzelemre játszottunk. Szerintem mindenki nagyon jól játszott és ennek köszönhetjük a végén a sikert. Örülök, hogy ilyen mérkőzésen mutatkoztam be.

Milyen volt az első futsalos bemutatkozásod?
Érdekes volt, megmutatkoztak azok a hiányosságok, amik vannak, hogy miben kell javítanom az elkövetkezendő időben. Próbáltam minél jobban védeni, örülök, hogy jó teljesítményt tudtam  nyújtani a kapuban.

A Bőcs KSC női NB I/B-s kézilabda csapatának is kapusa vagy. Hogyan tudod összeegyeztetni ezt a kettőt?
Mivel egyszerre kell teljesítenem az ifi és felnőttcsapat edzésein, így nem sok lehetőségem van eljárni a futsalos edzésekre, viszont próbálom összehangolni a kettőt, hogy mindkét kapuban legjobbat nyújthassam. Nem egyszerű,mert sok időmet elveszi a kézilabda amit négy éve űzök, viszont előnyömre válik, hogy ott is kapus vagyok.

Mért pont foci, a futsal?
Mindig is közel állt hozzám a labdarúgás, a bátyám is versenyszerűen focizott korábban ott ismerkedhettem meg ezzel a sportággal. A futsal és a kézilabda között véleményem szerint sok a hasonlóság, legalábbis a posztom vonatkozásában ezért viszonylag könnyebb mindkét sportágat űznöm. Szerintem jó dolog és jót tesz a városnak, hogy a hagyományosnak mondható kézilabda mellett a futsal is megjelent - már több mint négy éve - a sportpalettán. Az meg külön öröm, hogy akár bajnoki címért is versenyben lehetünk, hiszen az őszi szezon végén a második helyen pihenhetünk. 
-Ráski Gergő-

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!