boon-sportoldal

2010.10.22. 13:07

Megyei rangadó: Diósgyőrben a Barcika

<p>Diósgyőrben megyei rangadót játszanak az NB II-ben, ugyanis szombaton 16 órától a Diósgyőri VTK a Kazincbarcikai SC csapatát fogadja.</p>

A hazai együttesben, sok a sérült, Rakovicra a lábujj törése miatt nem számíthatnak, Gal combizom szakadást szenvedett, Menougong és Abdouraman húzódással bajlódik, és Zsivoczkynak is kisebb sérülése van.  

– Nyerni szeretnénk, bár tisztában vagyunk azzal, hogy jó csapat a Barcika – jelentette ki Benczés Miklós, a DVTK vezetőedzője. – Ellenfelünk jól ismeri az NB II légkörét, rutinos együttesnek számít, és jó játékosok is alkotják a keretüket. Valószínűnek tartom, hogy minden játékosuk rangadóként tekint erre az összecsapásra, és az átlagosnál nagyobb presztízst tulajdonítanak ennek a mérkőzésnek, és ez meg fogja nehezíteni a mi dolgunkat. Sajnos, a sérült játékosaink miatt, az amúgy sem bő keretünkből tovább szűkülnek a válogatási lehetőségek, de tartom olyan jó futballistáknak, azokat, akiknek ezen a hét végén bizalmat szavazok, hogy győztes csapat tagjaiként jöjjenek majd le a pályáról. Persze ehhez dolgozni kell a meccsen végig, kitartóan.



Videóinterjú Benczés Miklóssal
boon | 2010.10.22 14:45
A megyei rangadó előtt Benczés Miklóst, a DVTK vezetőedzőjét kérdeztük.

"Pontosan" távoznának a barcikaiak

A kazincbarcikaiak az elmúlt héten hat perc alatt lenullázták magukat, majd kinyíltak és harmadik góljukat is megkapták a a békéscsabaiaktól. Utána pedig már csak a kapufákig jutottak...

– A DVTK esélyes a feljutásra, nagy harcban lesz a mezőny élcsapataival – közölte Kádár Zsolt, a KBSC vezető edzője. – Az a célunk, hogy megnehezítsük a dolgukat. Ezt fegyelmezett játékkal, maxímális figyelemmel el is érhetjük! Ha így lesz, ponttal, vagy akár pontokkal térhetünk haza.

A sárga-kékek közül Bányai és Zimányi sérülés miatt nem szerepelhet, a többiek egészségesek.

A pályán

Diósgyőri VTK – Kazincbarcikai SC (szombat, 16.00)

A DVTK várható kezdőcsapata: Rados – Illés, Horváth G., Budovinszky, Gohér – Halgas, Dobos, Lippai, Szabó P. – Roszel, Faggyas.
Az edző tippje: 2-0.

A KBSC várható kezdőcsapata: Kiss M. – Vadász, Nagy T., Kovács R., Sebők – Kerékgyártó, Odrobéna, Fehér, Kovács P. – Stevica, Binder.
Az edző tippje: 1-1.


Új hátsó alakzat a bőcsieknél

eszak | 2010.10.22 12:56
A labdarúgó NB II Keleti csoportjának 11. fordulójában a Vác gardáját fogadja a Bőcs KSC vasárnap.

Jó formában az MSE

eszak | 2010.10.22 12:54
A labdarúgó NB II Keleti csoportjának 11. fordulójában Rákospalotára látogat a Mezőkövesd szombaton.

</script>

<hr />

// ]]>]]>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!