boon-sportoldal

2010.09.01. 10:14

Savo Rakovic visszatért

<p>Visszatért a DVTK-hoz a szerb állampolgárságú jobb oldali védő, Savo Rakovic is, akivel szintén megállapodott Dudás Hunor, de nem csak vele...</p>

..., hanem a Ferencváros ifjúsági csapatától érkezett Gál Szabolccsal is, aki édesapjával, Gál Lászlóval érkezett Miskolcra.
Utóbbi azonos azzal, aki sportvezetői pályája elején a Ferencváros technikai vezetőjeként dolgozott, később pedig a Budapest Honvéd és az FC Fehérvár csapatait működtető gazdasági társaságok ügyvezetőjeként tevékenykedett a magyar fociban. A fővárosi zöld-fehérektől érkezett játékos papírjai is rendben vannak, így akár ő is játszhat a szombati, Vecsés elleni meccsen.

Dudás Hunor a felsorolt labdarúgókon kívül szinte mindegyik játékossal találkozott kedden, úgy tudjuk, hogy ezeken a megbeszéléseken a sportolókkal szemben fennálló tartozások kifizetésének ütemezéséről esett szó, valamint a párhuzamos szerződések, a reklámcéggel kötött megállapodások megszüntetéséről, és ezzel összefüggésben a szerződésük ekhós (egyszerűsített közteher-viselési hozzájárulás) adózási formává való átalakításáról.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!