boon-sportoldal

2010.09.04. 18:43

Edzői nyilatkozatok a Vecsés-DVTK találkozó után

<p>"<em>Küzdelmes mérkőzésre számítottunk, ez be is igazolódott, végül azonban, ha szerencsével is, de sikerült győznünk, és köszönjük a lelkes szurkolóink bíztatását!</em>" - nyilatkozta Benczés Miklós a vecsési győzelem után.</p>


Kántor Attila (Vecsési FC): - A játékvezető és a szerencse sem állt mellettünk, ráadásul 100 százalékos ziccereket hibáztunk, aminek következtében nem sikerült pontot szereznünk.

Benczés Miklós (DVTK): - Küzdelmes mérkőzésre számítottunk, ez be is igazolódott. Az első félidőben nem tudtuk kihasználni a kínálkozó lehetőségeinket létszámfölényben, a második játékrészben a vecsésieknek voltak ígéretes helyzeteik. Végül azonban, ha szerencsével is, de sikerült győznünk, és köszönjük a lelkes szurkolóink bíztatását.


Balhé a meccs után Vecsésen

boon | 2010.09.04 18:40
Vecsés - A stadionból távozó diósgyőri szurkolókra támadtak az egyik fővárosi csapat szurkolói, infromációink szerint a ferencvárosi drukkerek.

Labdarúgó NB II: Vecsési FC vs. Diósgyőri VTK élőben a BOON-on!

boon | 2010.09.04 18:19
Szombaton a labdarúgó NB II Keleti csoportjának 4. fordulójában Vecsésre látogatott a Diósgyőri VTK gárdája. A találkozóról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!

Ezek is érdekelhetik