boon-sportoldal

2010.07.05. 12:17

Balajti Ádám a Loki játékosa

<p>A támadóval ötéves szerződést kötött a DVSC-TEVA, de ha a Villarreal igényt tart rá, akkor a spanyoloknál folytathatja.</p>

Az U20-as válogatott vb-bronzérmes csatára, Balajti Ádám hétfőn csatlakozott a bajnokcsapat keretéhez, de már tavasz óta a debreceniek játékosa volt – tájékoztatta a klub a Naplót. Mint megtudtuk a DVSC és a Diósgyőr (Balajti előző klubja) között még a tavaszi szezon során megegyezés született a futballista játékjogának megvásárlásáról, de Balajti ekkor már képbe került a Villarreal együttesénél is és kérte, hogy ha a spanyolok szerződtetni kívánják, akkor ott játszhasson tovább.

Balajti marad, ha nem jön össze a spanyolországi szerződés

A tizenkilenc esztendős focista a múlt héten járt Spanyolrszágban próbajátékon, de a Villarreal vezetői szeretnék még egyszer megtekinteni, hogy mit tud, ezért hamarosan visszatér hozzájuk. Balajti jelenleg is a Lokival készül, amennyiben nem jön össze a spanyolországi szerződés, akkor Debrecenben folytatja pályafutását.

A labdarúgó öt esztendőre kötelezte el magát a Lokihoz, ám a megállapodás szerint, ha a Villarreal igényt tart rá, akkor távozhat. Információink szerint a csatár játékjogának az ára 140 ezer euró volt. Ami biztos, Balajti még biztosan nem lép pályára a Levadia elleni BL-selejtezőn, de ha a Loki játékosa marad, akkor a következő fordulóban már pályára léphet – amennyiben a DVSC-TEVA továbbjut.

Vereség a Gaz Metantól  - Képek

DVSC juliális az Oláh Gáboron - Képek

Itthon kezd a Loki a tavaszi félidőben

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!