boon-sportoldal

2010.04.22. 20:30

A harmadik menet

<p>Miskolc - Győzelem Egerben, majd a Rallycross szakágban vendégként a RabócsiRing-en is.</p>

Jól kezdõdött az év Aschenbrenner Györgynek és Pikó Zsuzsának, ez nemvitás, de aki év végén is a ponttáblázat elején szeretne helyet foglalni, annak ez csak részeredmény. Versenyrõl, versenyre jól kell teljesíteni. Ennek feltétele, hogy folyamatosan a legjobbat kell kihozni, mind magunkból, mind az autónkból. A fizikai felkészülés rendben van, az autó teljes átvizsgálása megtörtént, és a teszt is megvolt Húsvét után egy héttel! Kamion bepakolva, lámpasorok élesítve, irány Kelet!
Túl vagyunk a felkészülésen és egy komoly teszten is, ahol sikerült kijavítanunk azokat az apróbb hiányosságokat, amik Egerben, a verseny közben jöttek elõ. Úgy érzem, hogy jobb lett az autó, ami fõleg a futómû beállítások megváltoztatásának köszönhetõ. Persze semmi nagy dologra nemkell gondolni. Ezek inkább finomítások, de sokat jelenthetnek ebben az igen kiélezett küzdelemben.” - mondta Asi.

"Szeretem Miskolcot!"

Asi, egyik kedvenc versenye a Miskolc Rally. Az idei verseny különlegessége az éjszakai gyorsasági szakaszok, amik az utóbbi években nem megszokottak itthon.

Szeretem Miskolcot, a miskolci versenyeket, a hangulatot és persze a pályákat. Jó versenyre számítok, amit remélem az idõjárás is megtámogat kicsit és nem lesz esõ. Az éjszakai versenyzés nagyon fárasztó, versenyzõnek, rendezõnek egyaránt kihívás, de van egy különleges, semmihez sem hasonlítható hangulata. Örülök, hogy Jacsó Tibi és csapata bevállalta ezt a nemegyszerû feladatot, drukkolok nekik, hogy sikerüljön minél többet kihozni ebbõl, és talán még hagyomány is lehet belõle.

Az egri szoros küzdelemután, Miskolcon is valami hasonló várható. A pályák adottságait nézve, talán még többen fognak küzdeni a dobogós helyekért.

Nagy csatára számítok Miskolcon, és biztos vagyok abban is, hogy a S2000-es autók ezeken a pályákon nagyobb eséllyel indulnak, mint Egerben. Legutóbb Turi Tomi hibájának köszönhettem, hogy gyõzni tudtam. Miskolcon nemcsak elsõ szeretnék lenni, hanema leggyorsabb is!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!