boon-sportoldal

2010.04.16. 19:02

A halasztott meccset is elhalasztották

<p>Az 1. fordulóból elsőre – az akkori eső miatt – a jövő hét végére elhalasztott, Marma Hadykówka Rzeszów elleni hazai meccset augusztus 1-jére tették át, arra az időpontra, amikor a két együttes a lengyel városban mérkőzött volna meg egymással.</p>

Történt mindez azért, mert az egyeztetések során a két klub megállapodott arról, hogy megcserélik a pályaválasztói jogot, így kettejük első összecsapását Rzeszówban rendezik meg, mégpedig június 13-án. Azt ezt megelőző napon Miskolcon egyéni világbajnoki kvalifikációs versenyre kerül sor a miskolci klub rendezésében, de ez nem lesz akadálya annak, hogy egy nappal később kiálljanak a 283 km-re lévő rzeszówi versenypályán.

Gdansk: július 4.

Mint ismert: az SM 2. és 3. fordulóra kiírt meccseit a lengyel államfő halála és temetése miatt elhalasztották, így ezeknek a párharcoknak is új időpontokat kell keresni. A 3. fordulóra kiírt Lobos Wybrzeze Gdansk elleni hazai összecsapásnak már sikerült találni, a lengyel csapat július 4-én érkezik Miskolcra. Ez egyben azt is jelenti, hogy a Speedway Miskolcnak már csak a poznani vendégjátékára kell időpontot találni.

Bemutatkozás

Mindezek után annak van a legnagyobb valószínűsége, hogy május 2-án, a Lokomotiv Daugavpils vendégeként motorozik először a lengyel I. ligában a miskolci csapat, míg az első miskolci összecsapására május 9-én (vasárnap) kerülhet sor a Népkertben, amikor a Speedway Miskolc gárdájának a RKM ROW Rybnik csapata ellen kellene pályára lépnie.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!