boon-sportoldal

2008.11.14. 15:15

Nem túlzó az "élcsapat" jelző

<p>A Kecskemét lesz szombaton 18 órától a DVTK vendége a labdarúgó NB I 15. fordulójában.</p>

Debreceni győzelmével pontmennyiségben jelentősen eltávolodott a két kieső pozíciót elfoglaló együttestől a diósgyőri gárda, amely egy újabb siker, illetve az eredmények megfelelő alakulása révén egy csapásra a középmezőnyben találhatja magát.

"Ismét egy élcsapat ellen"

 "Természetesen nézem a tabellát, edzőként ez számomra nem lehet közömbös. De megintcsak aláhúznám: amikor idejöttem, az volt a cél a hátralévő öt mérkőzésre, hogy stabilizáljuk a helyünket. Ezt tesszük, ezen dolgozunk a játékosokkal” – tette hozzá Sisa Tibor, a DVTK szakmai irányítója.
S hogy milyen gondolatai vannak a vezetőedzőnek a mostani találkozóról? „Ismét egy élcsapat ellen lépünk pályára... Ezért a jelzőért megdolgozott az ősszel a KTE, amely egyébként nem is túlzó, főleg ha figyelembe vesszük, hogy újonc gárdáról van szó.

A hiányzók

Sérültjeink, Stanic, Köteles, Kállai, Lakatos, Kövesfalvi mellett megbetegedések is nehezítik a dolgunkat, de bízom benne: az Ahodikpe, Pintér, Takács, Nebil, Trbovic ötösből azért lesznek olyanok, akik tudják vállani a meccset. Mindezen tényeket figyelembe véve nagyon okosan, és az eddig látott tűzzel kell játszanunk. Akkor meglehet, mégha rettentően nehezen is, a hazai siker.”

 

A DVTK várható kezdőcsapata

Szerkesztőségünk szerint: Vojinovics – Bokros, Sebők, Milicsics, Gohér – Búrány, Homma, Kamber – Szélpál, Tóth M., Lipusz.
Látigatóink szavazata szerint

A folytatás
A bajnokit követően még három Ligakupa-összecsapás vár idén a DVTK-ra (november 22, 29, december 6), melynek játékosai a szakvezető elképzelései szerint a december 10-i szezonzáró értekezlet után mennek szabadságra, melyről január 5-én térnek majd vissza.

  • A labdarúgó Soproni Liga állása
    A Debrecenben aratott bravúros győzelmével, a DVTK messze került a kieső zónától.
  • A labdarúgó Soproni Liga sorsolása
    A Soproni Liga eddigi eredményei és a következő fordulók párosítása, órarendje.
  • A DVTK házi góllövőlistája
    Tóth Mihály szezonbeli hatodik gólját szerezte Debrecenben.
  • Sárga és piros lapok
    Tóth Mihály a harmadik sárga lapját gyűjtötte be Debrecenben.
  • A 2008-2009-es szezon képei
    Képek és videók a DVTK 2008-2009-es szezonjáról. Nézze vissza az eseményeket!
  • Az ÉM osztályzókönyve
    Az Észak-Magyarország osztályzatai játékosra és mérkőzésre lebontva.
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!