boon-sportoldal

2008.11.11. 14:47

Djordje Kamber: FTC?

<p>Napvilágot látott azoknak a futballistáknak a neve, akiket a jelek szerint szívesen látnának a Ferencvárosban.&#160;<A href="http://foto.boon.hu/search/kamber/@@overview.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" widht="13" /></A>&#160;<A href="http://video.boon.hu/video/21634/djordje-kamber" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Az ftcpe.hu-nak Czvitkovics Péter vallotta be, hogy már tárgyalt a klub vezetőivel, de ugyanez a helyzet az "emtékás" Horváth Leventével is.
Az nb1.hu úgy tudja, hogy a Fradi vezetői Djordje Kamberre, a Diósgyőr középpályására is szemet vetettek. További információk szerint a Sheffield United is küld majd három futballistát, de egy máltai kapus érkezése is várható.
A honlap szerette volna megkérdezni a Ferencváros vezetői közül Berki Krisztiánt az átigazolási hírekről, de sem ő, sem Ganczer Gábor sajtófőnök nem vette fel a telefonját.

Forrás:nb1.hu

Nézze meg a videót Djordje Kamberről: 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!