boon-sportoldal

2008.03.13. 14:28

Az alelnök és a polgármester ,,rúgta a kezdőt"

<p>9,2 millió forintból valósult meg az a műfűves labdarúgópálya, amelyet csütörtökön adtak át ünnepélyes keretek között Miskolcon, a 2-es számú jégpálya szomszédságában. <A href="http://video.boon.hu/members.boon_szerkesztoseg/mufuvespalya.mpg/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Az összegből 3,4 milliót a Magyar Labdarúgó Szövetség állt, míg a fennmaradó részt a Szabadidőközpont biztosította saját költségvetéséből. Az eseményen a kezdőrúgást Káli Sándor  polgármester, illetve Dunai Antal, az MLSZ alelnöke végezte el, akik beszédükben hangsúlyozták az utánpótlásnevelés fontosságát, a helyi tehetségek kinevelését.

Megtudtuk, az önkormányzat több városi iskolában szeretne hasonló pályákat létrehozni, illetve azt is, hogy a képviselő testület áprilisi ülésén várhatóan téma lesz a DVTK Futballakadémia.

A műfűves pálya mellett hivatalosan megnyitotta kapuit a sportcsarnokban található új, kibővült kondicionáló terem is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!