boon-sportoldal

2007.12.28. 13:36

Róka-bérc, majd teremtorna

<p>Bár holtszezon van Diósgyőrben, a szurkolók már nagyon várják hogy elkezdje a munkát a csapat.</p>

Az új esztendőben először január 7-én, hétfőn délelőtt találkoznak a játékosok: ekkor kerül majd sor az ilyenkor szokásos formaságokra, Vágó Attila vezetőedző ismertetni fogja a felkészülés további menetét.

Az már biztosnak tűnik, hogy a piros-fehérek aznap este Abaújban, Róka-bércen ütnek tanyát, ahol elsősorban a kondicionális dolgok fogják a főszerepet játszani, mivel a hely erre ideális. Innen Lipuszék pénteken térnek haza, és részt vesznek az Abaújszántó VSE által január 12-én sorra kerülő teremtornán a miskolci városi sportcsarnokban

A január 12-i tornáról
Célja: A közelmúltban elhunyt sportbarátok, Bodnár László (a Mádi SE elnöke, szponzora), Juhász Tibor (Szerencs Sportközpont volt igazgatója), Lippai Lajos (Bőcs volt polgármestere, a sportkör egykori elnöke), Trombitás István (Abaújszántó volt játékosa) emlékének megőrzése, a kispályás labdarúgás népszerűsítése, a tavaszi idényre való felkészülés elősegítése.

A torna ideje: 2008. január 12. ( szombat ) 9 órától

A torna helye: Városi Sportcsarnok, Miskolc

A torna résztvevői: DVTK, Debrecen, Bőcs, Kazincbarcika, Encs, Abaújszántó

Helyezések eldöntése: A csapatok 2 db 3-as csoportba kerülnek besorolásra, a csoportok 3. helyezettjei az 5-6. helyért játszanak, a csoportok első két helyezettje keresztbejátszással dönt a döntőbe kerülésről, a vesztesek a 3-4. helyért, a győztesek az 1-2. helyért döntőt játszanak.

 

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!