BOON - Sport - NB III.

2017.12.03. 10:40

KBSC: A Békéscsaba érkezik Tiszaújvárosba

Kazincbarcika, Tiszaújváros  - A labdarúgó NB II 19. fordulójában a Békéscsaba 1912 Előre csapatát fogadja a Kazincbarcikai SC együttese Tiszaújvárosban.

Kazincbarcika, Tiszaújváros  - A labdarúgó NB II 19. fordulójában a Békéscsaba 1912 Előre csapatát fogadja a Kazincbarcikai SC együttese Tiszaújvárosban.

Labdarúgó NB II, 20. forduló:

Kazincbarcikai SC – Békéscsaba 1912 Előre (Tiszaújváros, vasárnap, 13.00)

Vitelki Zoltán, a KBSC vezetőedzője: – Mostanában az időjárás komoly hatással van arra, hogy milyen pályán tudunk játszani, így volt ez az előző hét végén, a Cegléd ellen is. Hosszú labdavezetéseket nem lehetett csinálni, de a nehéz körülmények között is mi próbáltuk játszani a futballt, ha a helyzeteinkkel jobban éltünk volna, akkor nyerünk, de a labdarúgásban nincs ,,ha”, így sajnálatos vereséget szenvedtünk. Még két forduló van hátra az őszi szezonból, szeretnénk úgy lezárni a bajnokság első részét, ahogyan elkezdtük. Vasárnapi ellenfelünk, a Békéscsaba egy stabil csapat, rutinos, képzett játékosokból áll. Az első fordulóban otthonukban meg tudtuk őket lepni, győztünk 1-0-ra, így mi más is lehetne a célunk, mint hogy ideiglenes hazai pályánkon is begyűjtsük a három pontot velük szemben.

A KBSC-nél Takács és Somodi műtét után van, Heil pedig még szintén sérült, így rájuk nem számíthat a szakvezető.

A várható kezdőcsapat: Gábor – Tóth Sz., Palmes, Belényesi, Lőrincz – Kovács, Hegedűs – Kristófi, Engel, Mikló – Boros.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!