BOON - Sport - NB II.

2019.04.07. 08:08

KBSC: „A játék és az eredmények alapján mondhatjuk, hogy jó szériában vagyunk”

Kazincbarcika - A labdarúgó NB II, 3129. fordulójában a Ceglédi VSE csapatát fogadja vasárnap a KBSC.

Kazincbarcika - A labdarúgó NB II, 3129. fordulójában a Ceglédi VSE csapatát fogadja vasárnap a KBSC.

Kazincbarcikai SC–Ceglédi VSE (Putnok, vasárnap, 16.30)

Gálhidi György, a KBSC vezetőedzője: – A játék és az eredmények alapján mondhatjuk, hogy jó szériában vagyunk, de azért mindig lehet jobbat, többet kihozni, egy edző nem tud másképpen gondolkodni. Másabb élőben egy mérkőzés, és másabb, amikor utána videón megnézzük, láthatjuk a hibákat, amelyekből azért a Budaörs ellen is volt néhány. A célunk az, hogy a bajnokság végére elérjük a 6–8. helyet, és ezért minden meccs rendkívül fontos, ugyanakkor nincs könnyű ellenfél. A Cegléd játékát pénteken elemeztük, egy stabil, szervezetten védekező csapattal fogjuk szembe találni magunkat, amelyik egyértelműen a kontrákra játszik. Ebben mi is jók vagyunk, de a felállt védelem is meg kell találja az ellenfél gyenge pontjait. Ehhez meg vannak a szükséges elemek, fogások, de adottak a játékosok is.

A Barcikában egyedül Virág sérült még, azonban a korábban eltiltottak (Kanalos, Mikló) – amennyiben a szakvezető is úgy gondolja – játszhatnak.

A KBSC várható kezdőcsapata: Somodi – Palmes, Heil, Fótyik, Belényesi – Toma Oltean, Kiss B. – Tóth, Lukács, Szabó L.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!