BOON - Sport - NB II.

2016.08.14. 21:13

Labdarúgó NB II - „Igazoltuk, hogy nem lehet minket leírni”

Cigánd - A labdarúgó NB II 4. fordulójában vasárnap nyert a Cigánd.

Cigánd - A labdarúgó NB II 4. fordulójában vasárnap nyert a Cigánd.

Cigánd SE – Balmazújvárosi FC 2-1 (1-1)

Nyíregyháza, 800 néző. V.: Bogár.

Cigánd: Egyed – Molnár, Csicsvári, Raducu, Szilágyi – Kasza, Oltean (Baksa, 59.) – Nagy (Katona, 36.), Kis (Berecki, 90.), Barcsay – Popescu. Edző: Fogarasi Zoltán.

Balmazújváros: Horváth – Hadházi (Farkas, 46.), Rus, Tamás, Németh – Kapacina (Varga, 46.), Vachtler, Sigér, Belényesi – Zsiga, Fekete (Vólent, 67.). Edző: Feczkó Tamás.

21. perc: Barcsay jobb oldali beadása után Raducu fejelt a hálóba, 1-0.

45. perc: Bal oldali beadás után Fekete elé kerül a labda, aki 12 méterről a kapuba emelt, 1-1.

83. perc: Barcsay szögletét Raducu fejelte vissza a hosszú oldalról, érkezett Katona aki a hálóba fejelt, 2-1.

Jók: Csicsvári, Raducu, Kasza, Barcsay, Popescu, ill. Sigér, Fekete, Zsiga, Farkas.

Fogarasi Zoltán: – Azt gondolom a játék összképe alapján teljesen megérdemelt győzelmet arattunk mert mind akaratban, mind pedig pontrúgásainkban felülmúltuk a mezőnyben nagyon jól játszó vendégeket. A csapat ismét igazolta hogy teljesen kilábaltunk a múlt vasárnapi sokkból és igenis van tartásunk, és igazoltuk, hogy nem lehet minket leírni. Biztos, hogy lesznek még nehéz mérkőzéseink és lesznek vereségeink is, de ezzel a mentalitással ki fogunk tudni mászni minden sikertelenségből. Gratulálok az egész csapatnak hiszen Cigánd városának nagy örömet szereztünk ezzel a történelmi, másodosztályú győzelmünkkel.

Feczkó Tamás: – Az idény leggyengébb játékát nyújtottuk, de így is fölényben játszottunk. A második félidő elején lett volna lehetőségünk eldönteni a mérkőzést, amit két pontrúgással végül a Cigándiak nyertek meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!