BOON-Sport-MKC

2017.05.09. 18:42

Még nincs új elnöke a Mezőkövesdi KC-nek

Mezőkövesd - Hétfőn délután tartották a Mezőkövesdi Kézilabda Club közgyűlését.

Mezőkövesd - Hétfőn délután tartották a Mezőkövesdi Kézilabda Club közgyűlését.

Az egyesületi tanácskozásnak a Gráf Állványzat Kft. tanácsterme adott otthont. Az eseményen volt miről beszélni, hiszen a szezon közben lemondott Mata Tibor, a klub elnöke, majd férficsapatuk kiesett az NB I-ből, holott a tavalyi nyolcadik helyük után ezt senki nem várta. Az őszi szezonban elszenvedett hat egygólos vereség elbizonytalanította az együttest, a sikertelenség miatt pedig vezetőedzőt cseréltek, Molnár Ferenc helyére Janó Pált szerződtették. A gárda azonban nem tudott megkapaszkodni, az utolsó helyen végzett, így elbúcsúzott az élvonaltól, és a 2017/2018-as idényt már az NB I/B-ben kezdi. A tagság a szakmai értékelés során foglalkozott az utánpótlás-neveléssel is, és május 24-re újabb közgyűlés összehívása mellett döntöttek, a tervek szerint ekkor választanak majd új elnökséget és elnököt.

ÉM-KT


Szepesi: bemutatkozás

A magyar férfikézilabda-válogatott 35-27-re kikapott az olimpiai bajnok Dánia vendégeként az Európa-bajnoki selejtezősorozat negyedik, vasárnapi fordulójában. Nemzeti csapatunkban bemutatkozott Szepesi István, az Mezőkövesdi KC balszélsője. Az újonc a 47. percben szerezte meg élete első gólját a magyar válogatottban, amikor Bodó átadását bombázta a kapuba és alakította az állást 28-22-re.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!