BOON - Sport - Megye I.

2019.03.10. 09:53

„Az első félidőben nem éreztem a csapatban a szenvedélyt”

Miskolc - A labdarúgó megyei I. osztály 18. fordulójában szombaton hat mérkőzést rendeztek meg.

Miskolc - A labdarúgó megyei I. osztály 18. fordulójában szombaton hat mérkőzést rendeztek meg.

Hidasnémeti – Bükkzsérc 3-0 (1-0)

Hidasnémeti, 100 néző. V.: Majoros.

Hidasnémeti: Szalma – Gaál (Plavuscsák), Török (Baranyai), Hegedűs (Varga), Konya, Szurdok, Menougong, Hankó R., Hankó N., Bortnyák, Péter. Edző: Susnyak Ladislav.

Bükkzsérc: Varsányi – Csirmaz, Nagygyörgy, Nagy Cs. (Gáspár), Mikita, Horváth Á., Sápi, Csiszár Sz., Kovács B., Lázár, Csiszár I. Edző: Kovács József.

G.: Menougong(2), Gaál. Jók: Gaál (a mezőny legjobbja) és az egész csapat, ill. senki. Ifi: 3-11.

Bóni Tamás, elnök: – Egy jó vendégcsapattal szemben sikerült itthon tartanunk a három pontot. A helyzetkihasználásunkon még javítanunk kell. További sok sikert a Bükkzsérc csapatának.

Kovács József: – 60 percig jól játszottunk. Később egyéni hibákat vétettünk fegyelmezetlenül és pontatlanul folyt a játékunk, sajnos vereség lett a vége. A játékvezetőknek nem tudok gratulálni, remélem ezzel nem sértem meg őket.


Gesztely – Mád 2-2 (1-0)

Gesztely, 300 néző. V.: Tóth I T.

Gesztely: Szegő – Tóth D., Gyöngyösi, Bacsó (Szűcs L.), Mészáros, Berta, Hajdú, Hutter, Gantner, Lakatos, Erdélyi (Lázi). Játékos-edző: Bacsó Levente.

Mád: Madarasi – Kiss, Gáll, Kramcsák, Janikó, Bakos, Balog, Bolló, Godzsák, Szűcs Á., Bodnár. Csapatvezető: Szűcs Ádám.

G.: Lakatos (2), ill. Bolló, Gáll. Jók: Lakatos (a mezőny legjobbja), Gyöngyösi, Berta, Bacsó, ill. Gáll, Kiss. Ifi: 9-0.

Bacsó Levente: – Gólokkal kellett volna megnyerni a mérkőzést. Kritikán aluli játékvezetés így tudott pontot szerezni a Mád. Azt nem érti a hazai a szurkolótábor, hogy a partjelző büntetőt jelez, és a játékvezető röhögve felülbírálja. További sok sikert a Mád csapatának.

Szűcs Ádám: – Pozitívum, hogy 0-2-ről felálltunk.


Encs – Bánhorváti-KBSC 2-4 (1-0)

Encs, 100 néző. V.: Farkas.

Encs: Kiss – Molnár L., Varga, Leskó (Vígh), Lencsés (Gregó, Molnár J.), Szegedi T., Nagy R. (Kádár), Ferenczi (Havas), Ferenci, Kontra, Hankó. Edző: Kocsis Nándor.

Bánhorváti-KBSC: Pallós – Hallgató, Kovács, Fehér, Horváth Sz. (Ignácz), Kanalos, Pecsenye, Kazvinszki, Máthé (Kismarton), Nestián, Filkóházi. Játékos-edző: Mátyás József.

G.: Szegedi, Molnár J., ill. Kanalos (2), Máthé, Kismarton. Kiállítva: Ferenci (14.), Kádár (78.). Jók: az egész csapat, ill. Pecsenye, Kismarton, Filkóházi, Kovács. Ifi: 7-1.

Hódiné Gazsi Ágota, ügyvezető: – Foglalkozhatnánk a játékvezetéssel, az ellenfél játékával valamint nyilatkozatával, de nem tesszük. Csináljuk tovább a dolgunkat és ha kell kettős emberhátrányban is gólt rúgunk, ahogy tettük ma is. Köszönjük támogatónknak Paul Józsefnek az új szerelést és a labdákat, Kocsis Nándor edzőnek pedig boldog születésnapot kívánunk.

Mátyás József: – Ilyen mérkőzés a rémálmainkban se jöjjön elő. A szezon legdurvább, legalattomosabb csapata ellen örülünk, hogy senki sem sérült meg súlyosan. A mai mérkőzés egyetlen pozitívuma, hogy megszereztük a három pontot. Gratulálok a két 18 éves fiatal játékosunknak első bajnoki mérkőzésükhöz, és külön öröm, hogy egyikük gólt is szerzett. Ezt a győzelmet elnökünknek ajánljuk névnapja alkalmából.


Ózd – Bőcs 3-1 (2-0)

Ózd, 950 néző. V.: Kujbus.

Ózd: Fodor – Tönkő, Gál, Keményffy (Kozma), Madarász, Pataki (Tóth G.), Bogáti (Ribarics), Szemere, Bocsi, Csák, Marczis (Danyi). Edző: Zoran Kuntic.

Bőcs: Mertus – Molnár Zs., Banu (Mida), Macsó, Orosz (Vadász), Balázs, Nyircsák A. (Matesz), Tóth B., Szegedi (Balog), Kerekes, Szabó Zs. Edző: Zsiga Gyula.

G.: Pataki (11-esből), Bogáti, Gál, ill. Molnár Zs. Jók: Tönkő, Szemere, Madarász, ill. Molnár Zs., Tóth B., Kerekes.

Zoran Kuntic: – Rosszul kezdtünk és rosszul is játszottunk, ennek ellenére szereztünk három gólt és sok gólhelyzetet is kialakítottunk. Értékes ez a három pont, hiszen a második helyezett ellen játszottunk. Pár ember hozzáállásán meglepődtem, nyilván nekem mint edzőnek az a feladatom, hogy átbeszéljem a fiúkkal és a helyes útra tereljem őket.

Zsiga Gyula: – Az első félidőben nem éreztem a csapatban a szenvedélyt, bátortalannak tűntünk. A második játékrészben már jobban fel mertük vállalni a futásokat, de nem tudtunk már visszajönni a mérkőzésbe.


Bogács – Parasznya 1-0 (1-0)

Bogács, 80 néző. V.: Veres.

Bogács: Lukács – Gál, Pál (Fuckler), Czeglédi (Molnár), Dudás Cs., Gallik (Vizi), Kovács I., Varga, Oláh (Szeberin), Stefanecz, Szabó (Pál). Játékos-edző: Sivák Sándor.

Parasznya: Baranyi – Timbókovics-Süle (Mészáros), Nagy D., Tóth T., Lapis, Titkó G., Illés (Horváth), Kovács B. (Dudás D.), Dócs, Lázi, Hegedűs. Edző: Bodnár József.

G.: Szabó. Kiállítva: Dócs (85.). Jók: Lukács, Szabó, Oláh, Stefanecz, ill. az egész csapat. Ifi: 3-0.

Sivák Sándor: – Játékra alkalmatlan pályán küzdelmes mérkőzésen egy rúgott góllal nyertünk.

Bodnár József: – Rúgott gól nélkül nem lehet mérkőzést nyerni. Gratulálok a hazaiaknak.


Edelény – Szerencs 10-0 (6-0)

Edelény, 100 néző. V.: Sípos.

Edelény: Lövey (Rézműves) – Tóth N. (Figeczki), Márton (Táncos), Sikur, Kótai, Fűzi, Kecskeméti (Burinda), Tamás, Hegedűs, Pataki (Molnár), Tátrai. Edző: Kócsi József.

Szerencs: Kristóf – Tóth A., Kiss M. (Buri), Hlavács (Sohajda), Gombos, Jáger (Molnár), Ternyik, Tóth T., Hajdu (Tóth J.), Berecz, Suller. Edző: Tóth István, Lukács Bertalan.

G.: Sikur (3), Fűzi (3), Pataki (2), Hegedűs, Táncos. Kiállítva: Suller (42.). Jók: az egész csapat, ill. Tóth A., Sohajda. Ifi: 2-1.

Kócsi József: – Gratulálok a csapatnak. További sok sikert a Szerencsnek.

Lukács Bertalan: – Gratulálok az ellenfelünknek.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!