DVTK Jegesmedvék: vereség a Pavel Zabojnik Emléktorna második mérkőzésén

Miskolc, Zólyom - Lejátszotta második mérkőzését is a DVTK Jegesmedvék csapata a zólyomi Pavel Zabojnik Emléktornán. Az elején ismét sikerült meglepni a gyetvai ellenfelet, de a rengeteg játékmegszakítással tarkított mérkőzésen végül szoros meccsen vereséget szenvedett a piros-fehér csapat.

Miskolc, Zólyom - Lejátszotta második mérkőzését is a DVTK Jegesmedvék csapata a zólyomi Pavel Zabojnik Emléktornán. Az elején ismét sikerült meglepni a gyetvai ellenfelet, de a rengeteg játékmegszakítással tarkított mérkőzésen végül szoros meccsen vereséget szenvedett a piros-fehér csapat.

A csütörtökihez hasonlóan újra remekül kezdte a DVTK Jegesmedvék a mérkőzést - írja a DVTK Jegesmedvék honlapja, a dvtk.eu. A fáradtság nyoma nélkül, nagy lendülettel ugrottak jégre játékosaink. Ennek köszönhetően, hamar emberelőnybe, majd gólelőnybe kerültünk. Egy szép figura végén Magosi Bálint megszerezte a vezetést. A gyetvaiak a bekapott gól után magasabb fokozatba kapcsoltak, és nagy nyomás alá helyeztek minket, melynek végén megszerezték az egyenlítő gólt. Mikor már mindenki arra számított, hogy döntetlennel vonulnak pihenőre a csapatok, Galanisz Nikandrosz egy gyönyörű kapáslövéssel újra megszerezte a vezetést.

A második harmad, felfokozott indulatokat és két gyetvai gólt hozott. A számos kiállítást és lökdösődést hozó periódusban több alkalommal nem volt szerencsénk, és két kontratámadást követően fordított az ellenfél, így a következő pihenőre már mi vonultunk be hátránnyal.

A záró játékrészben sem változott a játék képe. Rengeteg játékmegszakítás és kiállítás tarkította a harmadot, folyamatos játék ritkán alakult ki. A szlovák csapat inkább ölte a játékot, és az eredmény megtartására törekedett, mi pedig nem tudtunk újítani, a kapuk ritkán forogtak veszélyben. A csapat ismét remekül küzdött, de több esetben nem volt szerencsénk, így a végig kemény és nyitott mérkőzésen, végül szoros vereséget szenvedtünk. A végeredményt az utolsó pillanatban üres kapura állította be a gyetvai csapat.

Folytatás szombat délben a lengyel GKS Tychy csapata ellen.


Jegyzőkönyv

HC 07 Detva - DVTK Jegesmedvék 4-2 (1-2, 2-0, 1-0)

Zólyom, 50 néző. Játékvezetők:Vojtek, Rojík, Šebeň

HC 07 Detva: Tomljenovic (Rosandic) - Skvaridlo, Fekiac, Gaspar, Sladok, Valjent - Srnka, Riha, Hrusik, Simon, Zorvan - Sedivy, Videlka, Petro, Palovic, Mackovic - Balko, P. Fekiac, Palecek, Demo, Gabor. Edző: Miroslav Nemecek.

DVTK Jegesmedvék: Kiss (Adorján) - Pavuk, Galanisz, Magosi, Láda, Leppanen - Sakaris, Hajós, Tóth, Gőz, Joe - Sági, Ritó, Miskolczi, Laczkó, Vojtkó - Albert, Szopos, Popovics, Sokolov, Bernáth. Edző: Doug Bradley.

Gólok:

1. harmad: 01:12: Magosi (Pavuk, Galanisz) emberelőnyből 0-1

1. harmad: 05:43: Gaspar (Fekiac, Skvaridlo) 1-1

1. harmad: 19:22: Galanisz (Joe, Gőz) 1-2

2. harmad: 29:00: Palecek (Srnka, Riha) 2-2

2. harmad: 30:38: Zorvan (Hrusik, Videlka) 3-2

3. harmad: 60:00 Petro (Fekiac) 4-2

A mérkőzés végén megrendezett büntetőpárbajt a gyetvai csapat nyerte 1-0-ra.

Doug Bradley: - Jól kezdtük a mérkőzést, az első harmad játékával elégedett voltam. A második harmadban túl sok helyet hagytunk az ellenfélnek, nem volt elég hatékony a letámadásunk, nem ütköztünk eleget. Két kontrából megfordította a meccset az ellenfelüónk, mi pedig nem tudtunk igazán megújulni. Talán a mentális és fizikai fáradtság miatt az átlagosnál több hibát vétettünk védekezésben, és támadásban sem tudtuk góllal befejezni az akcióinkat, így nem sikerült a fordítás. Ennek ellenére büszke vagyok a srácokra, ma is nagyot küzdöttek, holnap újra bizonyíthatunk.


Menetrend és eredmények

2016. augusztus 18., csütörtök

12:00 HC Donbass Doneck - Sahtor Soligorsk 4-7 (0-1, 2-4, 2-2) Büntetők: 2-3

15:30 GKS Tychy - HC 07 Detva 5-6 hu. (0-1, 3-2, 2-2, 0-1) Büntetők: 0-2

19:00 HKM Zvolen - DVTK Jegesmedvék 3-4 (1-2, 1-0, 1-1, 0-0 - 0-1)

2016. augusztus 19., péntek

12:00 HC 07 Detva - DVTK Jegesmedvék 4-2 (1-2, 2-0, 1-0)

15:30 HC Donbass Doneck - GKS Tychy

19:00 HKM Zvolen - Sahtor Soligorsk

2016. augusztus 20., szombat

12:00 DVTK Jegesmedvék - GKS Tychy

15:30 HC 07 Detva - Sahtor Soligorsk

19:00 HKM Zvolen - HC Donbass Doneck

Forrás: dvtk.eu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!