BOON - Sport - DVTK

2017.06.14. 15:21

DVTK: Felméréssel kezdődött az új idény

Miskolc, Debrecen - Szerdán véget ért a DVTK labdarúgói számára a nyúlfarknyi nyári szünet, és elkezdődött a 2017/2018-as idény.

Miskolc, Debrecen - Szerdán véget ért a DVTK labdarúgói számára a nyúlfarknyi nyári szünet, és elkezdődött a 2017/2018-as idény.

Szerda reggel Debrecenbe utazott a diósgyőri labdarúgók első csoportja, hogy a Sportdiagnosztikai, Életmód- és Terápiás Központban vizsgálják meg őket. Az ilyenkor szokásos teljes vérkép, antropológiai felmérés, BMI testtömeg index-mérés után a futópadon kellett gyorsuló intenzitással sétálni, kocogni, majd futni.

A terheléses teszt során a testre tapasztott érzékelők sok hasznos adatot szolgáltattak a játékosok fizikai állapotáról, illetve az ujjbegyből vett vér elemzésével elvégzett laktát-teszt segítségével arra is fény derült, mennyire terhelhetők a játékosok a felkészülési időszakban.

Csütörtökön a második és harmadik csoport következik (a negyedik a jövő héten), pénteken délelőtt pedig már a zöld gyepen kezdődik a munka.

Forrás és fotók: dvtk.eu



DVTK-szabadság: van, akinek már szerdán véget ér

A diósgyőri labdarúgó­csapat tagjainak egyik fele már szerdán munkába áll, Debrecenben.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!