BOON - Sport - DVTK

2017.05.15. 15:39

Női labdarúgó NB II - 23 góllal ünnepelte a bajnoki címet a DVTK

Miskolc - A női labdarúgó NB II 21. fordulójában a százszázalékos és már bajnok Diósgyőri VTK hazai pályán rendezett fiesztát.

Miskolc - A női labdarúgó NB II 21. fordulójában a százszázalékos és már bajnok Diósgyőri VTK hazai pályán rendezett fiesztát.

Labdarúgó női NB II, 21. forduló

Diósgyőri VTK – SC Sopron

23-0 (12-0)

Diósgyőr, 100 néző. V.: Rúsz.

Diósgyőri VTK: Varga L. – Jáhn, Kresák (Paranai), Olar, Boros – Újvári (Kerekes), Tóth A., Vachter, Sandu (Sinka) – Bukovszki, Markovic. Vezetőedző: Fórizs Sándor.

Gólszerző: Markovic (8), Bukovszki (5), Vachter (3), Sandu (2), Olar (2), Kerekes (2), Boros.

Fórizs Sándor: – Mindenekelőtt köszönettel tartozunk a soproni csapatnak, hogy eljöttek, és játszottak ellenünk. A saját csapatomnak pedig gratulálok a nagy különbségű győzelemhez! Szerettünk volna a bajnokságban egyszer húsz gól fölé jutni, ami most sikerült. Nagyon együtt van a csapat, bízom benne, hogy az NB I-ben is sok sikert fogunk elérni. Még egyszer gratulálok a bajnoki címhez! A szurkolóknak pedig köszönöm, hogy ennyien kijöttek, és a mérkőzés után közösen ünnepeltük a sikert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!