PR cikk

2019.11.19. 09:46

Keress pénzt könnyedén a PR-TELECOMMAL!

A PR-TELECOM Távközlési Szolgáltató Zrt. egy új egyedi rendszert dolgozott ki, mellyel bárki könnyedén és egyszerűen kereshet pénzt vagy egészítheti ki jövedelmét.

Erről az úgynevezett „ajánlói rendszerről” ad tájékoztatást Mag Gergely, a PR-TELECOM Zrt. értékesítési igazgatója.

- Milyen céllal jött létre a PR-TELECOM ajánlói rendszere?

- Az ajánlói rendszer azzal a céllal jött létre, hogy minél több ember részére tudjunk minőségi távközlési szolgáltatást biztosítani, egy olyan rendszer keretein belül, ami szinte bárki részére pénzkeresési lehetőséget is biztosít. A rendszer által az emberek nem csak a szolgáltatótól, hanem a meglévő ügyfelektől, így akár első kézből is információt tudnak szerezni a szolgáltatásainkról, akcióinkról.

Több, számunkra új településen jelentünk meg a szolgáltatásainkkal az elmúlt időszakban, és számos település kivitelezése folyamatban is van. Mivel nem minden szolgáltatási településen van személyes ügyintézés, így ezzel is segíteni szeretnénk az embereknek, hogy könnyen, gyorsan és egyszerűen tudják igénybe venni szolgáltatásainkat.

- Kik lehetnek ennek a rendszernek az ajánlói?

- Minden olyan 18. életévét betöltött természetes személy, aki a PR-Telecom Zrt. által az Ajánló program keretén belül működtetett www.pr.hu/ajanlo internetes portálon keresztül közvetítői szerződést köt velünk és a Program számára új, leendő ügyfeleket ajánl. Lehet, diák, nyugdíjas, aktív dolgozó, vagy épp gyesen lévő kismama, tulajdonképpen bárki, aki elmúlt 18 éves.

Mag Gergely – értékesítési igazgató, PR-Telecom Zrt.

- Mit kell tenni ahhoz, hogy bekerüljek a rendszerbe?

- Először is az interneten fel kell keresni a www.pr.hu/ajanlo oldalt. A regisztrációt követően az adatok pontos megadásával az ajánlói program részesei leszünk és már lehet is ajánlásokat tenni a részünkre.

- Kiket lehet ajánlani?

- A hétköznapi kommunikáció során, amit a szomszéddal, munkatársakkal, ismerősökkel, rokonokkal folytatunk könnyen kideríthető, hogy ezek a személyek milyen sebességű internetre, lebeszélhető telefonra vagy hány sport csatornára fizetnek elő, mindezt melyik szolgáltatónál és milyen áron teszik. Ez alapján olyan leendő ügyfelek ajánlását várjuk, akik jelenleg nem a PR-TELECOM Zrt. előfizetői, azonban szívesen igénybe vennék és élveznék távközlési szolgáltatásainkat.

Az ajánlás során csupán az ajánlott személy nevét, telefonos elérhetőségét és címét szükséges megadni, azonban erről előzetesen szükséges tájékoztatni, erre az ajánlói oldal is felhívja a figyelmet. Téves vagy helytelen adatok megadása esetén az ajánlás érvénytelen és a rendszerünkből törlésre kerülnek ezek az adatok.

- Hogyan kereshet pénzt ezzel az ajánló?

- Az ajánlásokat rögtön a regisztrációt követően el lehet küldeni nekünk a www.pr.hu/ajanlo oldalon. Ezután mi felvesszük a kapcsolatot az ajánlott személlyel és a teljes ügyintézést lebonyolítjuk, egyszerűen és gyorsan.

Az ajánlások aktuális státusza az ajánló által is nyomon követhető az oldalon, visszajelzést kapva arról, hogy az általa javasolt személyekkel kötöttünk-e szerződést,azt elutasítottuk vagy még folyamatban van az ügyintézés.

Amennyiben az ajánlás sikeres, abban az esetben bruttó 5 000 .-Ft kerül kifizetésre az ajánló részére ajánlásonként. Így könnyedén kiegészíthetjük keresetünket.

- Szükséges e bármilyen papírmunka ahhoz, hogy valaki ajánlóvá váljon és jogosult legyen a jutalékra?

- A regisztrációhoz és ajánláshoz semmilyen papírmunka nem szükséges. Az ajánlások kifizetéséről és az adóbevalláshoz szükséges igazolásokról mi gondoskodunk és küldjük meg az ajánló személy részére.

 

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!