BOON - PR cikk

2018.10.16. 09:09

Rendőrségi gépjármű árverés csökkentett áron

<strong>A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság nyilvános árverés keretében, valamint ezt követően csökkentett kikiáltási áron, darabonként értékesítésre kínálja használt szolgálati gépjárműveit.</strong>

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság nyilvános árverés keretében, valamint ezt követően csökkentett kikiáltási áron, darabonként értékesítésre kínálja használt szolgálati gépjárműveit.

Ezen az árverésen azok a gépjárművek kerülnek kalapács alá, amelyek a korábbi két árverésen nem találtak gazdára. Gyártmányok tekintetében többnyire Opel Astra, Seat Cordoba, Skoda Yeti gépkocsik között válogathatnak az érdeklődők.

Az árverésre 2018. október 26-án, pénteken kerül sor az eddigiektől eltérő helyszínen, a Borsod – Abaúj – Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Miskolc, Zsolcai kapu 32. szám alatti épületében, 10 órakor. Amennyiben az egyes árverési tételek vonatkozásában az árverés licit hiányában eredménytelen, lehetőség van ugyanezen a napon 11 órától megismételt árverésen csökkentett áron licitálni a járműre. Ennek feltétele, hogy az első árverésen a kikiáltási ár alatt legalább három vételi ajánlatot tegyenek az adott autóra. Ebben az esetben a kikiáltási ár a legmagasabb vételi ajánlat lesz, amelyről a licitálás folytatódik.

A korábbi árverésekhez hasonlóan természetesen most is van lehetőség az árverés előtt személyesen megtekinteni a gépkocsikat 2018. október 24-én 8.30 és 15.30 között a főkapitányság Miskolc, Szentpéteri kapu 107. szám (volt Stromfeld Laktanya) alatti objektumában. Ehhez mindössze egy telefonon történő bejelentkezés szükséges a (46) 514-500-as telefonszámon, a 2331-es melléken.

Az árverésre jelentkezhetnek magánszemélyek és cégek egyaránt.

Az árverésre jelentkezés feltételeit és az eladásra szánt gépkocsik listáját az Árverési hirdetményben, az alábbi linkre kattintva tekintheti meg:

- PR cikk -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!