BOON - PR cikk

2017.11.10. 15:39

Feketeribizlivel és kivivel vonul a télbe a HELL

<strong>A hideg hónapokban is gondoskodik az extra energiáról a HELL – a tél közeledtével megérkeztek limitált kiadású termékei is, az Ice Cool Kiwi és az Ice Cool Blackcurrant.</strong>

A hideg hónapokban is gondoskodik az extra energiáról a HELL – a tél közeledtével megérkeztek limitált kiadású termékei is, az Ice Cool Kiwi és az Ice Cool Blackcurrant.

A HELL a tőle megszokott módon idén is piacra dobta limitált szériás termékeit a téli hónapokra. A termékpaletta ezúttal egy új, feketeribizlis ízzel bővült, valamint visszatért a népszerű kivi íz, amely 2012-es első megjelenése óta sokak kedvence. A limitált kiadású italok a megszokott minőségben – 250 ml-es kiszerelésben, 32mg/100ml koffeintartalommal – viszont új külsővel jelennek meg a boltok polcain. A feketeribizlis ízesítésű ital stílusa a hölgyeknek kedvez pink-fehér színeivel, a kivis pedig az urak ízlésvilágához igazodóan kék-fehérben tetszeleg. Az izgalmas, pezsdítő ízek novembertől kaphatók az üzletekben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!