BOON - PR cikk

2013.11.21. 12:27

Jegesmedvék a pokoli nedű forrásánál

<p>A Miskolci Jegesmedvék jégkorongcsapatának tagjai nem akármilyen bátorságról tanúságot téve kedden délután egészen a Pokol forrásáig merészkedtek.</p>

A Miskolci Jegesmedvék jégkorongcsapatának tagjai nem akármilyen bátorságról tanúságot téve kedden délután egészen a Pokol forrásáig merészkedtek.
A Miskolci Jegesmedvék a HELL-re esküsznek. Az idei már a harmadik szezon, amikor a MOL Liga egyik élcsapataként a Macik a felkészülésüket a 100 százalékig magyar energiaitallal pörgetik fel. A játékosokban fel is merült a kérdés, hogy hol és miként készül a számukra is pokoli erőt adó nedű, és a választ kedden délután kapták meg, amikor eljutottak a Pokol forrásáig, egészen pontosan a Hell szikszói gyáráig. A cég vezetése ugyanis azonnal igent mondott a Jegesmedvéknek, amikor felvetették egy gyárlátogatás lehetőségét.

Az üzemben szervezett körút előtt a hokisok tájékoztatást kaptak a cégről, amelyből megtudhatták, hogy az eladási adatok alapján a HELL évek óta a Magyarország piacvezetőmárkája, sőt Európa más államaiban is kivívták már ezt a rangot. Folyamatosan terjeszkednek, és immár a világ több mint 30 országában vehetnek le a boltok polcairól HELL-t a vásárlók, Európán kívül például Brazíliában, Venezuelában és Ausztráliában is. A szikszói gyár a jelenleg elérhető legmodernebb csúcstechnológiával termel, és napi kapacitása 1 millió doboz.

Minderről aztán a hokisok maguk is meggyőződhettek, akiknek először az szerzett pár vidám percet, hogy – a szigorú előírások miatt – köpenyt, cipőt takaró műanyag lábzsákot és hajhálót kellett felvenniük, és emiatt jól mulattak egymás kinézetén. Az üzemben már komolyra fordult a szó, a szakemberek végig vezették a sportolókat a gyártás teljes menetén, megnézhették a palackozást a szirupkonyhától egészen a raklapok csomagolásáig, és a komoly logisztikai hátteret is. A látogatás végén a Jegesmedvék még egy különleges erőnléti edzésen is részt vehettek, amikor négy tálca Hellt kellett a legrövidebb időn belül a kijelölt pályán végigvinniük. Ezt a versenyt végül a Macik csatára, Roczanov Dezső nyerte, aki a terhét – mind a négy tálca HELL-t – haza is vihette első díjként.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!