BOON - PR cikk

2013.09.09. 15:27

Ki ne szeretne jóllakni fél pénzért?

Ha Te például szeretnél, akkor csak kattints az olcsó online ételrendelés részleteiért! Ma ugyanis Féláras Falatozás néven 50%-os akció-ámokfutást tart a Falatozz.hu.

Ha Te például szeretnél, akkor csak kattints az olcsó online ételrendelés részleteiért! Ma ugyanis Féláras Falatozás néven 50%-os akció-ámokfutást tart a Falatozz.hu.Mint minden második kedden, ezúttal is beindult a Falatozz.hu kedvezmény-özöne, amely Féláras Falatozás néven kínál - országszerte számos városban - ellenállhatatlan ajánlatokat. Aki tehát ma az interneten keresztül, a Falatozz.hu oldalon Féláras Falatozás akcióban kínált ételt rendel, az 50%-kal kevesebbet fizet érte, mint amennyibe az egyébként kerül. Ráadásul még ki is viszi a futár oda, ahová kéred, legyen az a munkahelyed, vagy az otthonod.

Az állandó nyereményjáték miatt is érdemes akár ma, akár bármelyik másik nap válogatni a Falatozz.hu kínálatából, ugyanis az online megrendelők között hetente 2db szabadon felhasználható Cinema City mozijegyet sorsolnak ki!

Ezúttal ezt rendelheted meg csak ma féláron a miskolci Non-Stop Büfétől:

 

 

A részletekről bővebben itt olvashattok: www.falatozz.hu/felarasfalatozas

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!