BOON - Megyei kézilabda

2016.03.14. 15:43

ÓAM-Ózdi KC: nagy pofon a Nyírbátortól

Ózd - Enervált játék, számtalan kihagyott ziccer, és egygólos vereség a Nyírbátor együttesétől. Mindez hazai pályán.

Ózd - Enervált játék, számtalan kihagyott ziccer, és egygólos vereség a Nyírbátor együttesétől. Mindez hazai pályán.

Az ÓAM-Ózdi KC csapata nem tudta érvényre juttatni a papírformát a keleti csoport 19. fordulójában, ezzel lépéshátrányba került a negyedik helyért folytatott harcban a riválisokkal szemben. Persze még sok van hátra a tavaszi szezonból, de ez a két pont a végén nagyon hiányozni fog.


Jegyzőkönyv

Férfi NB I/B.,

Keleti csoport, 19. forduló

ÓAM-Ózdi KC – VKK Nyírbátor 29-30 (15-16)

Ózd, 400 néző. V.: Sándor, Szikszay.

ÓAM-Ózdi KC: TÓTH K. – Cupkovic (4), Sándor R. (4), Horváth Sz. (5), Szilágyi D. (4), Nyeste B. (6), Barta D. (1). Csere: Scitovszky T. (-), Frey T. (2), Menyhárt M. (2), Dukic (-), Fekete L. (-), Csépányi G. (1). Edző: Szakál György.

VKK Nyírbátor: Gadnai A. – Fülöp G. (5), Kiss I. (7), Erdős Z. (5), Hornyák Z. (-), BÍRÓ Á. (8), Vasas Gy. (4). Csere: Kőrizs (k), Csonka P. (-), Kovács Á. (1). Edző: Váczi Sándor.

Szakál György: - A bajnokság folyamán harmadszor fordult elő, hogy helyzetek tömkelegét hibázzuk el, és saját magunknak tesszük nehézzé a mérkőzést. Ezen az estén tizenhét ziccert hagytunk ki, így pedig egyértelmű, hogy nem érdemeltünk győzelmet. A csapat nevében is elnézést kérek a szurkolóktól.

Váczi Sándor: - Haraptunk, akartunk, és egyre lelkesebbek lettünk, hogy az ózdi csapat nem tudott tőlünk ellépni. A végén nekünk jött ki jobban a lépés, szerencsénk is volt. Ettől függetlenül a bennmaradás még nincs meg, dolgoznunk kell tovább.


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!