Színház - Az évad színésze

2020.06.08. 13:26

Elkezdődött a szavazás utolsó fordulója a Borsod Online-on

Az évad színésze díjat olvasóink ítélik oda a Miskolci Nemzeti művészének.

Lezárult hétfőn délben az évad színésze szavazás első köre a Borsod Online-on. Eddig a Miskolci Nemzeti Színház társulatának összes tagjára szavazhattak színházbarát olvasóink. Mostantól már csak az öt, legtöbb szavazatot kapott színművészre voksolhatnak. Ők névsor szerint: Farkas Sándor, Gáspár Tibor, Görög László, Lajos András és Rózsa Krisztián.

Vegyenek részt a választásban

A www.boon.hu oldalon zajló szavazásban a Miskolci Nemzeti Színház társulatának tagjai közül választhatják ki azt, akinek az alakítása a 2019-2020-as évadban a leginkább tetszett. Minden támogató szavazat számít – ezért arra kérjük olvasóinkat, vegyenek részt a lapunk által alapított közönségdíj odaítélésében.

Kiadónk részéről azzal is bátorítjuk a szavazásban való részvételt, hogy a szavazók között három Észak-Magyarország ajándékcsomagot és A Kárpát medence ízei című szakácskönyvet sorsolunk ki.

A felejthetetlen pecekért

A hétfőn délután kezdődött második forduló június 11-én délig tart. A legtöbb szavazatot kapott színész lesz az évad színésze.

Hangsúlyozzuk: közönségdíj odaítélésében kérjük olvasóink segítségét. Az elismerésben hagyományosan az emlékezetes élményt nyújtó teljesítménynek kijáró szeretetünk ölt testet.

A szavazás végeredményét az évad előadása cím nyertesével együtt hirdetjük majd ki, terveink szerint június 14-én.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!